Vergaderingen, trainingen en evenementen

Ontdek de mogelijkheden voor evenementen, trainingen en vergaderingen in een groene leeromgeving.

Boek je overnachting

Ontdek Landgoed de Horst

Ruimte

Ruimte om te ontmoeten. Zowel binnen als buiten.

Goed bereikbaar

Bereikbaar met OV & 500 eigen parkeerplaatsen en 9 laadpalen

Aandacht

Wij denken graag met je mee over de invulling van de dag.

Gezonde voeding

Ons voedingsconcept: gezond en lekker ontbijten, lunchen en dineren.

Meerdaags

Blijf comfortabel overnachten in een een- of tweepersoonskamer.

Golden Green Key

Hier zijn we trots op! Onze duurzame werkwijze is de sleutel naar de toekomst.

Plek van inspiratie en historie

Op Landgoed de Horst vind je op onverwachte plekken inspiratie. Laat het bos je verrassen met al haar kleuren en geuren of leer meer over de historische gebouwen op het landgoed. Ieder gebouw heeft een eigen verhaal. De historie gaat terug tot 1835. Maak een wandeling langs alle gedichten binnen en in het bos of bekijk onze kunstexpositie bij de leerruimten.

Lees meer

Duurzaam & gezond

Niet alleen de omgeving is belangrijk. Je haalt meer uit je dag als je lekker en gezond eet. Goede voeding draagt bij aan een vitaal gevoel. Onze ervaren koks bereiden elke dag een duurzaam, voedzaam en lekker buffet. Zowel voor ontbijt als lunch. Ook dineren is mogelijk in ons vernieuwde restaurant. Met speciale dieetwensen houden we altijd rekening.

Lees meer

Zakelijk overnachten

Organiseer jij een meerdaagse bijeenkomst? Landgoed de Horst beschikt over 113 één- en tweepersoonskamers. Wakker worden met prachtig uitzicht op het bos en begin de dag met een verfrissende boswandeling. Onze gebouwen liggen verspreid over het landgoed. Hierdoor lijkt het net alsof je ergens anders overnacht.

Lees meer

Ontspannen in de bossen

Landgoed de Horst is de ideale locatie om te vergaderen in de natuur. Mét hotel biedt het je alle faciliteiten om na jouw vergadering te genieten van een revitaliserende overnachting. Maar het landgoed is ook perfect voor een weekendje weg. Neem je fiets mee of huur die bij ons en je fietst zo de mooiste routes over de Heuvelrug. 

Wil je bij ons komen vergaderen met overnachting? Wij werken met arrangementen, waarbij je een vaste prijs per persoon betaalt. Hierin zit de zaalhuur, onbeperkt thee, koffie, sap & healthy items, lunch, diner en een overnachting met ontbijt.

Landgoed De Horst-41-1440
Hotel De Baak Seaside - lowres-33

Liever naar het strand?

Verken de mogelijkheden bij Hotel de Baak Seaside. Verkies je liever een locatie direct aan het strand van Noordwijk gelegen? Kijk dan eens bij onze locatie Hotel de Baak Seaside. Hier vind je sfeervolle zalen, een restaurant met uitzicht op de Noordzee en 100 inspirerende hotelkamers.

Wil je bij ons komen vergaderen met overnachting? Wij werken met arrangementen, waarbij je een vaste prijs per persoon betaalt. Hierin zit de zaalhuur, thee, koffie, smaakwater & healthy items. Uit te breiden met lunch, diner en overnachting met ontbijt.

Direct een offerte?

We vinden het leuk om mee te denken over de invulling van jouw training, vergadering of (digitaal) evenement. Voel je welkom om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Offerte aanvragen