Overnachten

“Heerlijke bedden, ontwaken tussen het groen… Energie voor een nieuwe dag.”

Overnachtingsarrangementen

Organiseert u een meerdaagse bijeenkomst? Weet dan dat u bij ons kunt overnachten. Landgoed de Horst beschikt over 40 tweepersoons hotelkamers, 31 éénpersoons slaapkamers en 42 éénpersoons budgetkamers. De genoemde tarieven zijn indicatief. Voor groepen groter dan 40 personen en in het hoog- en laagseizoen bieden we afwijkende tarieven. Wij maken graag een offerte op maat.

 • Particulieren

  Particulieren

  Wist u dat u ook als particulier kunt overnachten? In de weekenden en vakantieperiodes bent u van harte welkom. Het hotel ligt in een bosrijke omgeving, met eigen bos, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Er is gratis WiFi en parkeergelegenheden. Landgoed de Horst is een uitermate geschikt voor een weekendje weg! 

  Lees verder

Excellent
Rated By guests
8.9
Landgoed de Horst
HotelsCombined

Door onze gasten zijn wij gewaardeerd met een 8,9 via de hotel prijsvergelijker HotelCombined.nl en bij Booking.com.
Uiteraard zijn wij hier erg blij mee!

 • Hotelkamer

   Landgoed de Horst heeft 40 tweepersoons hotelkamers die samen een kleinschalig, verrassend belevingshotel vormen. In de 40 kamers van Eb en Vloed ontvouwt zich vanaf het moment dat je de deur doorgaat een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie, of bijvoorbeeld muziek. Bekijk een hotelkamer met bad of douche.

  • Slaapkamer

    De inrichting van de 31 slaapkamers is bewust eenvoudig gehouden, maar met speciale aandacht voor de kwaliteit van slapen met comfortabele eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet. Bekijk een slaapkamer.

   • Budgetkamer

     Deze 42 kamers zijn super eenvoudig maar natuurlijk wel compleet. Alle kamers zijn voorzien van een douche, toilet, aparte wastafel, televisie, telefoon en gratis internet. En al is de kamer eenvoudig, wij serveren de volgende ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet om de dag met een goede start te beginnen. Bekijk de Budgetkamer

    Overnachten

    Naast een verblijf in combinatie met een bijeenkomst of training kunt u ook los een overnachting boeken.
    Volgt u een training via de Baak, vraag dan uw overnachting aan via de contactpersoon van de training.

    Overnachting in hotel- of slaapkamer? Onderstaand is bij de overnachting inbegrepen:

     

    • Gratis wifi
    • Gratis parkeren
    • Ontwaken met vogelgeluid
    • Uitgebreid ontbijtbuffet

    Voorovernachting

    Ontspannen uw vergadering of training in? Wij wijzen u graag op de mogelijkheden voor een voorovernachting op Landgoed de Horst tegen een speciaal tarief van € 59,50 per nacht. Ideaal om de volgende ochtend goed voorbereid en fris aan uw training of vergadering te beginnen.

    Geniet van een comfortabele kamer, waar u de volgende ochtend heerlijk wakker wordt tussen de boomtoppen. Ontspannen start u de ochtend met een uitgebreid vitaal ontbijtbuffet.

    Neem voor meer informatie contact op met de afdeling reserveringen via:
    welcome@landgoeddehorst.nl
    Of
    0343 55 61 79

    testimonial

    Thank you for all the help in organizing a fantastic Offsite for us. The feedback we have had has been really excellent with people loving the location and the layout on site, as well as the facilities and definitely the Dinner in the Dark – that was a real hit!

    James Sandersen — Philips

     

     

    Copyright 2017 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden