Kies voor een conferentiecentrum met hotel

Als je een bedrijfsevenement of een conferentie met overnachting plant, wil je het perfecte conferentiecentrum met hotel vinden dat aan je behoeften voldoet.

Vraag een offerte aan

Kies voor een conferentiecentrum met hotel

Als je een bedrijfsevenement of een conferentie met overnachting plant, wil je het perfecte conferentiecentrum met hotel vinden dat aan je behoeften voldoet. Er zijn een aantal zaken om in gedachten te houden bij het maken van je beslissing. Denk aan de grootte van je evenement: je moet er zeker van zijn dat het conferentiecentrum plaats biedt aan het aantal deelnemers dat je verwacht.

Ook belangrijk is het vinden van een unieke conferentielocatie. Ga je voor een creatieve conferentielocatie in een landelijke omgeving in Utrecht, of voor een uniek conferentiecentrum in de natuur? Met een verscheidenheid aan zalen en faciliteiten biedt Landgoed de Horst een conferentiecentrum in het bos voor groepen van elke grootte. En, met eet- en drankmogelijkheden naar ieders smaak, vind je hier zeker de perfecte manier om jouw aanstaande conferentie te organiseren.

Hoe kies je het perfecte conferentiecentrum met hotel voor je evenement?

Een conferentiecentrum met een hotel moet een verscheidenheid aan diensten en faciliteiten bieden om een congres of evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van catering en accommodatie tot een verscheidenheid aan zaalformaten en configuraties om uit te kiezen.
Landgoed de Horst is een conferentielocatie met hotel in het midden van het land. Wij bieden alles om jouw conferentie tot een succes te maken. Van audiovisuele apparatuur en ondersteuning tot uitgebreide cateringmogelijkheden en zalen op maat. Zo weet je zeker dat jouw conferentie of evenement vlekkeloos verloopt. Ons hotel ter plaatse betekent dat gasten zonder zich zorgen te hoeven maken over vervoer of een slaapplek, de tweede dag van de conferentie na een goede nachtrust weer aan kunnen sluiten.

Landgoed De Horst-28-1440
Landgoed De Horst-27-1440

Maitland is een uniek conferentiecentrum in het bos

Gelegen midden in het bos, biedt Maitland conferentiegangers een unieke gelegenheid om te leren en in contact te komen met de natuur. De zaal is op maat samengesteld, met faciliteiten voor zowel lunch als diner.

Bovendien biedt Maitland een privé dakterras waar bij mooi weer borrels gehouden kunnen worden. De zitruimte en de zaal kunnen door een verplaatsbare scheidingswand met elkaar verbonden worden, zodat één enkele, ruime ruimte ontstaat.

Ook is de ruimte uniek door de vele daglichturen die het biedt. Zo is Maitland een ideale locatie voor iedereen die een inspirerende en ontspannende conferentie-ervaring zoekt. Als je een conferentielocatie met hotel zoekt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen - wij helpen je graag!

Een conferentiecentrum met hotel is de perfecte keuze

Maitland heeft een fantastische uitstraling door zijn bolvormige vorm. Sprekers en andere aanwezigen zijn dankzij het unieke ontwerp van de zaal altijd met elkaar verbonden. De tribune van Maitland biedt plaats aan maximaal 275 personen en heeft een lounge waar de gasten kunnen samenkomen voor een lunch of een drankje.
Ons conferentiecentrum biedt een flexibele ruimte die aan je specifieke behoeften kan worden aangepast. Bij mooi weer kun je de conferentie naar de (dak)patio verplaatsen. Bekijk wat Maitland te bieden heeft door een blik te werpen op onze virtuele rondleiding.
"Ambiance is niet de verpakking, maar een vitaal aspect van het product," aldus Charles Maitland, de grondlegger van de Baak.

Landgoed De Horst-26-1440
Sfeer Buiten 2

Inspiratie ontdek je op Landgoed de Horst op onverwachte plaatsen

Op de Utrechtse Heuvelrug, gelegen midden in het grootste bos van Nederland, vind je onze verborgen congreslocatie in de natuur. Maak een rustige wandeling door het bos met collega’s of andere deelnemers en laat je inspireren door de rijke geschiedenis van het landgoed. Je kunt een unieke ervaring creëren voor een grote groep mensen door een interactief evenement te organiseren in een inspirerende omgeving. Voor digitale evenementen zoals live webinars en hybride congressen is ons conferentiecentrum in Utrecht een uitstekende keuze.


Met zorgvuldige planning en aandacht voor details kan de conferentie een succesvol en lonend evenement worden. Onze evenementenplanners werken met je samen om elk aspect van de conferentie vorm te geven, van de voorbereidende planning tot en met de afsluiting.

Wat maakt een inspirerende conferentielocatie?

Een goed te bereiken conferentielocatie met hotel met een verscheidenheid aan transportmogelijkheden. Anderen vinden het belangrijk om een conferentiecentrum in de natuur met een prachtig uitzicht en een rijke geschiedenis te vinden. Wat je criteria ook zijn, het lijdt geen twijfel dat een conferentiecentrum met hotel in de natuur veel voordelen heeft. Als deelnemers van ver komen, betekent een conferentielocatie met hotel ter plaatse dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over accommodatie. Daarnaast zijn het diner en een wandeling in het bos voor of na de bijeenkomst ook mogelijk bij Landgoed de Horst. Drankjes kunnen tijdens de pauze bij mooi weer op de patio op het dak geserveerd worden.
Wij denken graag mee over een persoonlijke aanpak voor jouw aanstaande congres of conferentie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Leuk dat je overweegt om je training of vergadering op ons landgoed te organiseren. We denken graag met je mee en vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden voor jouw training of vergadering. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen