• Congres en conferentie

    Ruimte voor ieder congres

Congreslocatie in het bos

Landgoed de Horst is een congreslocatie centraal gelegen in Nederland. Het landgoed beschikt over authentieke en moderne gebouwen met kleine zalen, grote zalen en subruimtes. Hierdoor is de locatie passend voor elk congres, ook als deze meerdere dagen duurt. Slapen is dan mogelijk in één van de 113 kamers.

voor congressen en conferenties

Leeromgeving

Het landgoed is een congreslocatie waar de omgeving ingericht is om te leren, kennisoverdracht te stimuleren en om uit de dagelijkse sleur te stappen. Dit wordt gestimuleerd door prikkelende kunst, inspirerende gedichten en de omringde natuur. 

Lees meer over de leeromgeving

Maak gebruik van de buitenruimte

Het landgoed is 24 hectare groot waarvan 12 hectare eigen bos is. Dit biedt de mogelijkheid om een buitenactiviteit toe te voegen aan een congres. Voor ideeën kunt u onze 23 buitenactiviteiten inspiratiegids ontvangen.

Klik hier om de gids te ontvangen

Prijzen

Landgoed de Horst werkt op basis van arrangementen. Iedere bijeenkomst is anders, daarom maken we ook offertes op maat. 

Bekijk onze prijzen

Enthousiast over de congreslocatie?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0343 55 61 79 of via welcome@landgoeddehorst.nl

Wij staan ook altijd voor u klaar om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf kan ervaren of de locatie past bij uw wensen. Komt u tijdens de lunch, dan krijgt u die van ons cadeau.  

Contact opnemen