Samba Salad - Maya zingt de wereld rond

Culturele kindercabaret voor kinderen vanaf 3 jaar

Samba Salad - Maya zingt de wereld rond

Kleutercabaret voor 3+
Maya is nieuwsgierig naar de wereld en de mensen die daar in leven. We zijn allemaal op dezelfde planeet geboren, maar toch is iedereen anders. Wat maakt ons verschillend? En maakt dat wat uit? Aan de andere kant lijken we allemaal op elkaar en doen toch ook weer dezelfde dingen. Maya gaat met jou op wereldreis en zo ontdekken we in deze muziektheater voorstelling van alles over het leven.
Maya zingt, danst en trommelt er op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale troubadours mee. Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Barbatuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen nemen je mee op reis.

De hele voorstelling komt uit een koffer en het decor dat zijn we zelf. Met interactie als sleutel, speelt iedereen een rol in de voorstelling. Langzaam veranderen we allemaal in wereldburgers en maken samen de wereld mooi. Een avontuurlijke en antropologische reis voor iedereen vanaf drie jaar. Ga je mee? Kom verkleed als een wereldburger!

Maya Link: Na jarenlange voorstellingen te hebben gespeeld met Samba Salad zet Maya Link een volgende stap in deze solo voorstelling. Ook blijft ze nog vast onderdeel van de voorstellingen van Samba Salad. In 2016 heeft Maya de Rabobank Cultuurprijs categorie podiumkunsten gewonnen en de publieksprijs van het Noord-Hollands Dagblad en de Alkmaarsche Courant.
Maya is zangeres, actrice, danseres, theater & muziek docent, organisator, muziekprogrammeur, theatermaker en songwriter. Haar veelzijdigheid brengt haar in contact met veelzijdige mensen, projecten en plekken. Al deze disciplines hebben vooral één ding met elkaar gemeen, en dat is het podium. Mensen ontroeren, laten lachen, laten dansen, in beweging brengen, een spiegel voorhouden, het kind in ze naar boven halen en ze iets bijzonders meegeven. Van alle mensen zijn kinderen haar favoriet en ze neemt hen graag mee in haar fantasie.

Poffertjesbar in Theater Maitland
Sluit de dag af met heerlijke poffertjes na de voorstelling!
Portie poffertjes: € 4,50 voor 10 stuks.

Kaarten
Toegangskaarten voor de voorstelling zijn € 7,50 p.p.

Locatie
Theater Maitland
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen
Routebeschrijving
(gratis parkeren)