Evenementenlocatie Utrecht

Op zoek naar een evenementenlocatie in Utrecht? Op een steenworp afstand van Utrecht vind je Landgoed de Horst. Makkelijk bereikbaar en met alle ruimte die je nodig hebt om jouw evenement te organiseren zoals jij dat wenst! Wij hebben ontvangstruimtes, lounges en zalen van uiteenlopende groottes. Ideaal voor kleine én grote evenementen.

Evenementenlocatie Utrecht

Landgoed de Horst is een evenementenlocatie in Utrecht met alle faciliteiten voor een uniek event, of dat nu zakelijk is of particulier. Ons hotel beschikt over 113 hotelkamers, een restaurant, gezellige bar en lounge. In onze keuken staan bevlogen professionals die zich buigen over niet alleen lekkere, maar ook energierijke gerechten. Zodoende kunnen wij ieder evenement voorzien van heerlijke gezonde sappen, snacks, tussendoortjes, lunch en diner.

Ook hebben we diverse ruimtes waar je kunt ontspannen. Loop bijvoorbeeld langs een van onze kunstexposities of haal buiten een frisse neus. De perfecte locatie voor wie op zoek is naar een bijzondere evenementenlocatie in Utrecht.

Flexibel in te richten event ruimtes

Wij beschikken over ruim 30 verschillende zalen, waarvan de meeste aan elkaar geschakeld kunnen worden. Zodoende creëren wij in een handomdraai de ideale ruimte voor jouw evenement.

Gaat het om een klein evenement? Of heb je veel stands en verwacht je juist veel bezoekers? Of het nu om een klein of middelgroot evenement gaat, dankzij een grote diversiteit aan ruimtes kunnen wij je ongetwijfeld een passend voorstel doen.

Alle ruimtes zijn flexibel in te richten, zelfs onze lounges en het restaurant. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Je kunt denken aan een ontvangst- en pauzeruimte, een ruimte waar presentaties gehouden kunnen worden, een ruimte waar stands opgesteld kunnen worden, of waar producten gepresenteerd kunnen worden. Wij horen graag van jou aan welke eisen jouw evenement moet voldoen, en maken dan een voorstel op maat voor je.

Onze ruimtes zijn licht, modern en ruim ingericht. Ze beschikken over daglicht, klimaatbeheersing en een professionele projectie- en geluidinstallatie. Alle moderne faciliteiten die je nodig hebt zijn aanwezig op onze evenementenlocatie. Utrecht telt veel locaties, maar op ons landgoed net buiten de drukte ben je verzekerd van groen, rust en ruimte.

Wil je een evenementenlocatie in Utrecht huren? Wij werken met arrangementen, waarbij je een vaste prijs per persoon betaalt. Hierin zit de zaalhuur, onbeperkt thee, koffie, sap & healthy items, lunch, diner, en eventueel een overnachting met ontbijt.

Evenementenlocatie met overnachting

Ons hotel beschikt over 113 comfortabele hotelkamers. Hier kun je heerlijk tot rust komen na alle indrukken die je op het event hebt opgedaan. Al onze hotelkamers zijn modern en licht ingericht, en hebben alle comfort die je mag verwachten van een luxe evenementenlocatie met overnachtingsmogelijkheden. Alle kamers hebben een douche of bad, televisie, waterkoker, föhn en gratis wifi. Een uitgebreid en verkwikkend ontbijtbuffet is bij een overnachting inbegrepen.

In totaal bieden wij 40 Deluxe tweepersoonskamers, 31 Standaard eenpersoonskamers en 42 Budget eenpersoonskamers. Bijzonder zijn onze Deluxe en Standaard kamers, waarin beeldende kunst, fotografie en muziek te bewonderen zijn. Iedere kamer vertelt een eigen verhaal. Daarom noemen wij dit deel van ons landgoed ook wel: Belevingshotel Eb & Vloed.

Een energierijke keuken

In onze keuken staan duurzaamheid, voedzaamheid en beleving centraal. Zodoende doen onze koks er alles aan om lekkere, vitale gerechten op tafel te toveren. Want een intensieve dag op een evenement of training maakt dat je wel wat extra energie kan gebruiken.

Zo serveren wij tijdens de lunch veel salades, groenten en vis. Voor de lekkere trek vind je in onze lounges pure chocolade, gedroogde vruchten en noten. Ideaal voor als je een wegtrekker hebt tijdens een dag waarop je een mentale of fysieke prestatie moet leveren.

Bovendien gebruiken wij in onze keuken zoveel mogelijk duurzame, biologische producten bij ons uit de buurt.

Wil je de gerechten afstemmen op een thema, sfeer of inhoud? Dat kan! Onze koks denken graag met je mee. Je kunt denken aan het samenstellen van een eigen menu, aan het gebruik van bepaalde ingrediënten, maar ook aan de vorm. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een buffet, barbecue, walking dinner.

Inspirerende event locatie in Utrecht

Wil je een evenement organiseren op een inspirerende plek? In een groene, natuurrijke omgeving? Landgoed de Horst, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, is een van de groenste event locaties in Utrecht en omgeving.

Het landgoed beschikt over 24 hectare aan bos en grasvelden. Ideaal om ook tijdens het event te ontspannen, een frisse neus te halen en je hoofd leeg te maken tijdens een verkwikkende wandeling.

Het is ook bij uitstek een locatie om een deel van het event buiten te laten plaatsvinden. We hebben diverse terrassen, en sommige ruimtes hebben zelfs hun eigen terras. Daarnaast kun je ook een buitenactiviteit organiseren - als het weer daar naar is, natuurlijk.

Naast inspiratie in de natuur, vind je ook inspiratie in kunst. Daarom vind je op ons landgoed wisselende exposities van kunst, proza en poëzie, samengesteld door onze curatoren. Kunst prikkelt je fantasie, opent je perspectief en brengt je nieuwe ideeën en gedachten. Loop in de pauze even langs een expositie en ervaar het zelf!

Onze event locatie biedt je veel mogelijkheden om jouw event een ware beleving te laten zijn. Bespreek jouw wensen en ideeën met onze medewerkers. Samen maken we jouw evenement tot een groot succes!

Event locatie Utrecht huren?

In Driebergen, net buiten de drukte, vind je onze event locatie. Utrecht ligt om de hoek en je hebt een uitstekende aansluiting naar de stad. Het landgoed is makkelijk bereikbaar en heeft een ruime eigen parkeergelegenheid. Kom de rust en inspiratie zelf ervaren!