• Hotel

    Een verkwikkende nachtrust

Onze kamers

Organiseert u een meerdaagse bijeenkomst? Weet dan dat u bij ons kunt overnachten. Landgoed de Horst beschikt over 40 tweepersoons Deluxe kamers, 31 éénpersoons Standaard kamers en 42 éénpersoons Budget kamers. Bekijk ook onze arrangementen of neem contact op voor een offerte op maat.

Bekijk ook onze arrangementen & prijzen

Vraag offerte aan

Tweepersoonskamers

Deluxe

De Deluxe tweepersoons hotelkamers op Landgoed de Horst vormen samen een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Elke kamer vertelt een eigen spannend verhaal doormiddel van beeldende kunst, fotografie of muziek. De kamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat wordt geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de hotelkamers.

Bekijk hier een hotelkamer met bad of douche.

Eenpersoonskamers

Standaard

Op Landgoed de Horst bestaat ook de mogelijkheid om te slapen in een eenpersoonskamer. Er zijn twee varianten beschikbaar: de Standaard- en de Budgetkamer. 

De Standaardkamers zijn ingericht met het kamer-koffer-kunstenaar project. Vanaf het moment dat u de deur doorgaat ontvouwt zich een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet.

Bekijk hier een Standaard eenpersoonskamer.

Eenpersoonskamers

Budget

De Budgetkamers zijn eenvoudige kamers die verder van alle gemakken zijn voorzien. Alle kamers beschikken over een eigen douche, toilet, aparte wastafel, televisie, telefoon en gratis internet. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat wordt geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de eenpersoonskamers.

Bekijk hier een Budget eenpersoonskamer.