Landgoed de Horst

“Een inspirerende locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten, midden in Nederland.”  

Welkom op Landgoed de Horst

Dit unieke landgoed ligt centraal in Nederland, op 20 minuten afstand van Utrecht. Een inspirerende omgeving waar mensen bijeenkomen voor vergaderingen, brainstormsessies en congressen. 
 
Leren en uzelf of uw organisatie ontwikkelen staan hier centraal. Door middel van onze accommodatie en dienstverlening zorgen wij voor een omgeving die helpt om te focussen en doelen te bereiken. Het landgoed faciliteert dit met inspirerende locaties en ruimtes, gastvrijheid, het vitale foodconcept en kunst en poëzie die gasten verwonderen en verrassen.

Vraag offerte aan

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Landgoed de Horst denkt aan de toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn verweven in onze dagelijkse werkzaamheden en dienstverlening. Landgoed de Horst voldoet aan meer dan de basisvereisten en is op dit gebied voorloper in de branche. Op Landgoed de Horst, maar ook daarbuiten, maken wij ons sterk voor de kwaliteit van ondernemen en de positieve langetermijneffecten hiervan op de mens, het milieu en de samenleving. Wij geven graag het goede voorbeeld.

 

Partners

Landgoed de Horst biedt ruimte aan verschillende ondernemingen en organisaties. Dit zorgt voor verrassende ontmoetingen, inhoudelijke gesprekken en een dynamische omgeving waar kennis gedeeld wordt. Alle partners die gevestigd zijn op het landgoed hebben een verbinding met persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zelfontplooiing. Dit maakt Landgoed de Horst tot een kennisdorp en dé ontmoetingsplek voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen vanuit de human side of enterprise.

 

Onze partners

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates?
Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Copyright 2017 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden