Partners

“Met verschillende partners op het landgoed ontstaat vanzelf interactie.”  

Onze partners

Landgoed de Horst biedt ruimte en onderdak aan verschillende ondernemingen en organisaties. Dit zorgt voor verrassende ontmoetingen, inhoudelijke gesprekken en een dynamische omgeving waar kennis gedeeld wordt. Alle partners die gevestigd zijn op het landgoed hebben een verbinding met persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zelfontplooiing.
Organisatieontwikkeling en leiderschap is wat onze partners verbindt. Dit maakt Landgoed de Horst tot een kennisdorp en dé ontmoetingsplek voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen vanuit de human side of enterprise.

In 2001 kocht de Baak Landgoed de Horst met als doel het landgoed om te toveren tot kennisdorp. Toenmalig directeur Harry Starren verzamelde mensen om zich heen met een bijzondere visie op leren; samen zouden zij een kennisdorp oprichten. Landgoed de Horst moest dé plek geworden waar leiders van Nederland samenkomen om te leren over thema's rondom persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, maar ook om te ontmoeten en te inspireren.
Nu, jaren later, hebben zich op het landgoed inderdaad krachtige en prachtige partners gevestigd. Allen met een eigen visie op leren en de human side of enterprise. Samen versterken we elkaar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates?
Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Copyright 2017 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden