• Hospitality 2.0

    Gastvrijheid staat bij ons voorop

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend.

Onderscheidend dat zijn we... Hospitality 2.0

Door een stimulerende omgeving te creëren waar excellente faciliteiten, culinaire hoogstandjes en een fraaie ligging elkaar versterken, wordt de gast geprikkeld en op ideeën gebracht. Ideaal voor teambuilding, leermomenten en bezinning.

Stimulerende omgeving

Ontmoeten, leren, verbinden

Landgoed de Horst is een inspirerende plek waar mensen bijeenkomen om te ontmoeten, te leren en te verbinden. De inrichting en omgeving is gericht op het ontplooien van talent. Bovendien werken al onze partners op het raakvlak van leiderschap en mensen in organisaties verder brengen. Dit alles ter verbetering van de leercontext.

Lees meer over de leeromgeving
Voeding & Vitaliteit

Ons culinaire concept

Gezonde en vitale voeding staan hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Alle producten en gerechten die we serveren zijn zodanig samengesteld en bereid dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van onze gasten. Geschikt voor mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Lees meer over ons culinaire concept
Kunst & Po√ęzie

Prikkelende kunst

Kunst is een bron van inspiratie. Op Landgoed de Horst vindt u diverse kunstuitingen, samengesteld door onze curatoren. Van beeldende kunst tot proza en poëzie. Kunst op Landgoed de Horst is meer dan decoratie. Kijken naar kunst en het lezen van poëzie versterken de beleving en prikkelen de fantasie. 

Lees meer over de culturele projecten
Sport & Teambuilding

Bouwen aan een groepsgevoel

Met 24 hectare eigen bos en park in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug is Landgoed de Horst de ideale locatie voor een teambuilding- of sportactiviteit. Een aangename aanvulling op een training, vergadering of workshop. De teambuilding- of sportactiviteit kan ook als stand-alone activiteit worden geboekt.

Lees meer over onze sportieve activiteiten

Benieuwd of er een zaal beschikbaar is?