• Fietsarrangement 'Ontdek de Utrechtse Heuvelrug'

Fietsarrangement 'Ontdek de Utrechtse Heuvelrug'

Direct boeken

Het is weer voorjaar en dus tijd om lekker naar buiten te gaan! Wist je dat Landgoed de Horst daar een uitstekend vertrekpunt voor is? Je kent ons misschien van de trainingen van de Baak of van een vergadering of congres dat je op het landgoed hebt bijgewoond. Maar onze comfortabele hotelkamers, midden in de bossen, zijn ook uitstekend geschikt voor een weekend(nacht)je ontspannen.

Om dat extra aantrekkelijk te maken, bieden we een speciaal arrangement voor natuur- en fietsliefhebbers. Dus wil je fietsend de Utrechtse Heuvelrug verkennen? Vanuit Landgoed de Horst rij je rechtstreeks de natuur in. De Utrechtse Heuvelrug kent tal van fietsroutes, zowel vaste fietsroutes als routes via een knooppuntnetwerk. Ontdek het diverse landschap van de Utrechtse Heuvelrug met het ‘Ontdek Utrechtse Heuvelrug fietsarrangement’ en je krijgt voor onderweg een heerlijke lunch in een picknickmand mee.

Het complete arrangement omvat

  • 1 x Overnachting in een deluxe tweepersoonshotelkamer
  • 1 x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x Lunch voor 2 personen in picknickmand
  • 1 x Fietsverhuur, inclusief twee fietsen
  • 1 x Onbeperkt koffie en thee tot 5 uur 's middags

Het arrangement is het hele jaar te boeken voor vrijdag- zaterdag- en zondagnachten vanaf 15 maart. De prijs bedraagt 149 euro per nacht per kamer, exclusief toeristenbelasting (1,60 euro per persoon per nacht).

Boek direct via onze boekingswebsite.