• Trainingslocatie in het bos

Trainingslocatie in het bos

Het trainen van een groep vraagt om specifieke faciliteiten en behoeftes, een omgeving waar je optimaal kunt concentreren zonder afleiding. Landgoed de Horst is een trainingslocatie in het bos waar je even uit de dagelijkse sleur kunt stappen. Doordat leren centraal staat, is er een unieke dynamiek en sfeer op deze trainingslocatie. 

Kunst is een belangrijke vorm van inspiratie op het landgoed. Het is meer dan decoratie, het kijken naar kunst en het lezen van poëzie versterken de beleving en prikkelen de fantasie. De exposities op het landgoed wisselt regelmatig zodat er altijd weer iets nieuws is om te ontdekken. Lees meer over onze kunst

Voor trainingen die langer duren dan één dag, biedt Landgoed de Horst verschillende overnachtingsmogelijkheden aan. Om weer fris en fruitig aan een nieuwe trainingsdag te beginnen werkt het hebben van een goede nachtrust goed mee. Het landgoed heeft drie verschillende kamertypes zodat er altijd een is die bij jouw wensen aansluit. Bekijk de verschillende kamertypes. 

Doordat Landgoed de Horst al jaren werkt met trainers en trainingsgroepen weten de medewerkers goed wat de wensen en verwachtingen zijn z’n bijeenkomst. Zij weten dat het geven van ruimte en flexibiliteit belangrijk is tijdens een training. Een training is altijd anders en je weet nooit van tevoren hoe het gaat lopen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees meer over de faciliteiten voor meerdaagse bijeenkomsten.