Dagarrangement

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Theaterzaal tot 275 personen

Binnen en buiten zijn verbonden

Op een ruim en groen landgoed

500 eigen parkeerplaatsen

In het hart van Nederland

Gezonde lunchbuffetten

Dagarrangement

Organiseert u een vergadering, training of workshop van één dag, dan bieden wij een dagarrangement aan op ons landgoed. Afhankelijk van het aantal personen en de gewenste zaalopstelling reserveren wij graag een zaal voor u. Compleet verzorgd. Uiteraard is het mogelijk om in gesprek te gaan over aanpassingen, uitbreidingen en speciale wensen binnen of in aanvulling op het arrangement.

landgoed-de-horst-test-1_600
  • Huur plenaire vergaderruimte
  • 2 flip-overs, beamer, cd-speler
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Onbeperkt 'healthy items'
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren
seaside2

Eten en drinken

Goede voeding is een belangrijke bron van energie en essentieel als u tijdens uw vergadering of training productief wilt blijven en het maximale uit uzelf wilt halen. Bij Landgoed de Horst staat vitale voeding daarom hoog in het vaandel. Zo zijn alle producten en gerechten die we serveren zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.   

Tijdens de lunch bieden wij voornamelijk voeding met gemakkelijk te verteren eiwitten aan. Dierlijke eiwitten, zoals je die in vlees vindt, kosten ons lichaam relatief veel energie om te verteren. Om zo veel mogelijk energie voor het leerproces vrij te maken, kiezen wij daarom zoveel mogelijk voor salades en vers fruit. Zo voorkomen wij bijvoorbeeld de zogenaamde “after-lunchdip”. Om toch aan de dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen, serveren wij veel vis.  

Voor de tussentijdse behoefte aan een zoete of hartige snack presenteren wij de gehele dag door onder meer verse en gedroogde vruchten, noten en pure chocolade. Gedroogde vruchten hebben een hogere voedingswaarde dan verse vruchten. Dit geldt niet alleen voor de suikers, maar ook voor de vitamines, vezels en mineralen. Bovendien bieden wij naast de hele dag luxe koffie en thee, ‘s middags gezond fruitwater aan in verschillende smaken.  

De keuken van Landgoed de Horst is internationaal georiënteerd en bereidt gerechten met kwalitatief hoogwaardige, verse en seizoensgebonden ingrediënten. Bijna alle producten zijn bovendien biologisch en voorzien van het Fairtrade keurmerk.

Overnachten

Wilt u in aanloop tot uw bijeenkomst of na afloop van de bijeenkomst blijven overnachten? Landgoed de Horst beschikt over 40 hotelkamers en 73 slaapkamers om in alle rust en comfort te overnachten in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. 

Landgoed de Horst heeft 40 tweepersoons hotelkamers die samen een kleinschalig, verrassend belevingshotel vormen. In de 40 kamers van Eb en Vloed ontvouwt zich een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie, of bijvoorbeeld muziek. De kamers dragen geen kamernummers, maar intrigerende namen als ‘Er moet Licht zijn’, ‘Play Time’ en ‘Bij Eb is je Eiland Groter’. Het verwijst naar de kunst in de kamer; want elke kamer heeft een eigen verhaal en eigen karakter

De inrichting van de 73 slaapkamers is bewust eenvoudig gehouden, maar met speciale aandacht voor de kwaliteit van slapen met comfortabele eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet.

Tweepersoonskamer Landgoed de Horst1
Landgoed De Horst-32

Prikkelende kunst

Kunst is een bron van inspiratie. Op Landgoed de Horst vindt u diverse kunstuitingen, samengesteld door onze curatoren. Van beeldende kunst tot proza en poëzie. Kunst op Landgoed de Horst is meer dan decoratie. Kijken naar kunst en het lezen van poëzie versterken de beleving en prikkelen de fantasie. 

Offerte aanvragen

Ontdek de mogelijkheden van Landgoed de Horst. We sturen je graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen