Bijzondere congreslocaties in Nederland

Versterk jouw team door een uitdagend programma op Landgoed de Horst. Organiseer een teambuilding op de Utrechtse Heuvelrug.

Bijzondere congreslocaties in Nederland

De planning en succesvolle afronding van een congres of seminar vergen efficiëntie en nauwkeurigheid. De locatie, de geboden service en de kwaliteit daarvan zijn doorslaggevende elementen bij het kiezen van een bijzondere congreslocatie.

Het team van Landgoed de Horst is opgeleid om bedrijven en organisaties te ontzorgen, en ervoor te zorgen dat congressen en vergaderingen vlekkeloos verlopen. Onze congreszalen passen zich aan de behoeften van onze gasten aan en bieden alle comfort en voorzieningen die nodig zijn om bezoekers een warm welkom te heten. Sprekers hebben toegang tot alle middelen en voorzieningen, waaronder een podium, een draadloze internetverbinding, flip-over, projector en een scherm. Onze bijzondere congreslocatie biedt uitstekende akoestische eigenschappen, voldoende verlichting in al onze zalen, veel van onze ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk.

Bij welke unieke congreslocaties kan ik overnachten?

In en rond Utrecht zijn er verschillende conferentie- en vergaderlocaties om uit te kiezen. Er is een locatie voor elk soort evenement, van vergaderingen tot conferenties, met een klein of groot budget, eigentijds of traditioneel. Utrecht heeft een gevarieerd aanbod van locaties. In de aangrenzende bosrijke streken ontdek je ook schitterende landgoederen, ideaal gelegen conferentiehotels, en aangename vergaderresorts waar je kunt overnachten. Landgoed de Horst is een voorbeeld van een mooie plek in Utrecht. Wanneer je op zoek bent naar een unieke congreslocatie met overnachting, diner en ontbijt, aankleding en inrichting op maat, vind je bij Landgoed de Horst waar je naar op zoek bent.

Na de conferentie ben je welkom om te overnachten in een van onze 71 eenpersoons- of 40 tweepersoonskamers. Voorafgaand aan en tijdens de conferentie kun je rekenen op een toegewijd aanspreekpunt, zodat alles volgens plan verloopt in het conferentiecentrum met hotel

Landgoed De Horst -52
Landgoed De Horst-26-1440

Wat is een inspirerende locatie om een congres te organiseren?

Landgoed de Horst is een inspirerende congreslocatie te noemen. Het ligt in het hart van Nederland, te midden van de bossen. Gelegen in een schitterende natuurlijke omgeving is dit een van de meest unieke locaties in het bos. De locatie is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Met eigen parkeergelegenheid en de centrale ligging in het midden van het land maken Landgoed de Horst een van de meest populaire vergader- en congreslocaties in Nederland.

De rustige landelijke omgeving geeft een nieuwe dimensie aan je bijeenkomst in Utrecht. Tijdens de pauze maak je een wandeling door het bos. Een wandeling door het bos zal ongetwijfeld nieuwe ideeën opwekken, zorgen voor inspiratie en het fijne aan onze bijzondere locatie is dat er minder afleiding in de buurt is, zoals bij andere inspirerende locaties.

Er is ook voldoende buitenruimte om een drankje of maaltijd te organiseren. Ook de aankleding kan afgestemd worden met jouw wensen. Wij denken graag mee zodat jouw congres volledig de uitstraling krijgt die je wilt. Ook interessant om te lezen, 7 tips voor het organiseren van een congres

Landgoed de Horst is meer dan een bijzondere congreslocatie

Je conferentie, seminar of congres zal voor je bezoekers aanvoelen als een aangename en leerzame dag, of dagen. Landgoed de Horst is tenslotte meer dan alleen maar een congrescentrum. Wij gaan tot het uiterste om al onze bezoekers een gedenkwaardige ervaring te bezorgen. Bezoek onze historische gebouwen voor een hapje of drankje. Maar ook in moderne sfeer ben je meer dan welkom: onze Maitland locatie biedt in een moderne sfeer een fijne vergader- en congreslocatie.

Bij de bouw van Maitland werd rekening gehouden met de vorm. De cirkelvormige ruimte zorgt ervoor dat iedereen met elkaar verbonden is. Ook het dakterras van Maitland is uniek voor een locatie in midden-Nederland. Het dak heeft een comfortabele tribune waar bij mooi weer een lezing kan worden gehouden of een drankje worden gedronken.

Landgoed De Horst-1-1440-856
De Baak Food Stills V121

Een inspirerende congreslocatie met een fantastisch restaurant

In ons restaurant worden seizoens- en streekproducten gebruikt. Het menu is zo ontworpen dat de gerechten zowel gezond als lekker zijn. De mogelijkheden van het restaurant kunnen desgewenst verder uitgebreid worden. Overweeg een walking diner, een uitgebreid buffet, of een BBQ op het grasveld bij Maitland. Onze keuken prikkelt de zintuigen en staat bekend om zijn verse en lokale gerechten.

De Golden Green Key

Bij Landgoed de Horst staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Op onze inspirerende plek in Utrecht worden milieubewuste beslissingen genomen, zoals het laten planten van bomen, ter vervanging van het verrichten van het ’s ochtends opruimen van de kamer wanneer onze gasten daar de voorkeur aan geven.
Congressen, vergaderingen en seminars zijn er in allerlei variaties. De deelnemers aan elke bijeenkomst hebben een duidelijk doel voor ogen. Wanneer je hulp nodig hebt of advies kunt gebruiken bij bepaalde ideeën of alternatieven, kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Wij denken graag mee over de capaciteit, de indeling van de verschillende zalen en meer.

Landgoed De Horst-37-1440

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Leuk dat je overweegt om jouw congres op ons landgoed te houden. Wij denken graag met je mee en vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis niets van onze nieuwtjes: van exposities tot recepten van onze koks en van interessante aanbiedingen tot inspirerende extra's.

Meteen inschrijven? Klik hier.