Een week zonder vlees

Er zijn meerdere redenen waarom het eten van minder vlees goed is. Het is goed voor het milieu, door een week geen vlees te eten bespaar je zeven maanden aan douchewater (bron). Het heeft ook een positieve werking als je een intensieve dag hebt. Het verteren van vlees duurt langer dan groenten of vis. Hierdoor is de kans groter dat je een dip krijgt na he eten. Om deze reden serveren wij standaard geen vlees tijdens de lunch maar veel salades, groenten en vis.

Optimale leeromgeving

De fraaie ligging in het bos en de goede faciliteiten zorgen voor een ideale omgeving om te vergaderen, te trainen of een congres te organiseren. Ook ons vitale voedingsconcept speelt hier een rol in. Energiek, duurzaam en lekker zijn de speerpunten van onze keuken. Lees hier meer over ons voedingsconcept. Ben je deze week op Landgoed de Horst dan kun je gemakkelijk meedoen met de Nationale Week Zonder Vlees. 

Het initiatief van de Nationale Week Zonder Vlees komt van Isabel Boerdam, de oprichter van De Hippe Vegetariër. Kijk hier voor meer info over deze week: www.weekzondervlees.nl