Een klant aan het woord... Total Specific Solutions (TSS)

Tijdens de pauze heb ik een afspraak met Juliette van Snellenberg. Zij is Executive Assistant bij TSS en samen met haar collega’s Wieneke Driessen en Willeke Oorthuis verantwoordelijk voor de grote evenementen van TSS. In een prettig en open gesprek vertelt ze hoe zij Landgoed de Horst en de Baak Seaside ervaart.

In 2014 heeft Juliette voor het eerste kennisgemaakt met de locaties van de Baak. Via via kwam zij terecht bij de Baak Seaside in Noordwijk. De samenwerking beviel zo goed dat TSS heeft gekozen om de samenwerking uit te breiden met evenementen bij de Baak Seaside en op Landgoed de Horst.

In eerste instantie was ons format wat hen het meest beviel. Het all-in concept met vitale en duurzame voeding waardoor je na afloop niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast vonden ze het eten heerlijk en de flexibiliteit geweldig.

Inmiddels organiseert TSS meerdere keren per jaar evenementen bij ons. Verschillende evenementen voor new hires, high potentials en het management. Met plenaire gedeeltes, maar ook workshops, break out sessies en altijd een deel leisure. Onze locaties spreken TSS aan omdat ze optimaal gebruik kunnen maken van de locatie. Zowel binnen als buiten betrekken zij bij hun evenement. Toppunt was wel de Mudrace die was uitgezet over het gehele landgoed.

De fijne samenwerking met het hospitality team vormt de rode draad in het gesprek. Een direct aanspreekpunt, korte lijnen en de persoonlijke touch zijn punten die voor TSS van groot belang zijn in de keuze voor een locatie.

Op de vraag “ Waarom komen jullie elke keer terug?” kreeg ik een prachtig antwoord. “We kennen de locaties en we weten wat de mogelijkheden zijn… maar nog veel belangrijker, de locatie kent ons. De samenwerking is geweldig en jullie denken altijd met ons mee om de evenementen op een hoger niveau te krijgen en daarnaast voelen wij ons thuis. Allemaal! Je wordt herkend en krijgt oprechte aandacht. Samen komen we elke keer tot een prachtige co-creatie.”

Het mooiste plekje op onze locaties vindt Juliette het terras voor het landhuis op Landgoed de Horst… Ze kan niet wachten tot het weer lente wordt en ze daar een BBQ doen tijdens een van de geplande evenementen.

TSS is een overkoepelende organisatie op het gebied van verticale software. IT dus. Verschillende werkmaatschappijen zoals o.a. Pink Roccade, Everest en PharmaPartners vormen samen Total Specific Solutions. Samen ontwikkelen, programmeren en verkopen zij software voor de verticale keten. Onder andere in de zorg, in de financiële dienstverlening en bij lokale overheden.

Oktober 2015.
Marjolein van de Ven