Landgoed de Horst wint zilver voor Beste trainingslocatie van het jaar 2021

We beginnen het jaar met goed nieuws! Landgoed de Horst is in de prijzen gevallen! Wij hebben zowel de Meetings award regiowinnaar als de landelijke zilveren prijs mogen ontvangen voor Beste trainingslocatie van het jaar 2021! Daar zijn wij ontzettend trots op! Wat een erkenning voor ons Landgoed. Beide awards hebben een mooi plekje gekregen in het Landhuis.

We sloten het jaar 2021 met een lockdown af. Niets is minder leuk dan het hele landgoed er verlaten bij te zien staan en niet bezig kunnen zijn met wat wij het liefste doen: het landgoed faciliteren voor trainingen, vergaderingen en evenementen. Gelukkig mogen we nu iedereen weer met open armen ontvangen. Langzaam aan hopen we ook de overige maatregelen te kunnen versoepelen. Het is fijn om iedereen weer te zien genieten van het landgoed en haar inspirerende omgeving. Het landgoed heeft zoveel te bieden; van kleine coachingsruimtes tot de congreszaal Maitland. Door de historie die het landgoed met zich mee draagt voelt iedere ruimte uniek en sfeervol aan.

Wij willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. En hopen dat we iedereen binnenkort weer mogen ontvangen op deze inspirerende plek midden in het bos van de Utrechtse Heuvelrug.