Teambuilding training

Op maandag 23 oktober heeft ons Meetings & Events team deelgenomen aan de teambuildingsactiviteit van Schaapfulness. Deze training wordt gegeven door Daniel Versteegh, herder van zijn eigen schaapskudde en daarnaast gediplomeerd Mindfulness trainer. Het team was erg enthousiast!

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de prestaties van teams. Stress en burn-out zijn daardoor een toenemende zorg. Daarnaast wordt de communicatie in het digitale tijdperk steeds complexer. Deze ontwikkelingen zijn reden om als team extra te investeren in een strategie om de verbinding te houden en te versterken.

Tijdens de Schaapfulness activiteit leer je als team met én tussen de schapen. Je ontwikkelt opmerkzaamheid (mindfulness) voor signalen uit je omgeving en vanuit jezelf. Je leert lichaamstaal in te zetten voor een nóg betere samenwerking. En je leert hoe je als team omgaat met stress en wat daarvoor de triggers zijn.

Naast deze trainingen zijn er ook diverse andere mogelijkheden voor (buiten)activiteiten op ons landgoed.

Wil je dit zelf ervaren naast je training of bijeenkomst, neem dan contact op met onze afdeling Meetings & Events: 0343 – 556179 | welcome@landgoeddehorst.nl

 

Foto 23-10-2023 16 27 28