Congresarrangementen

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Theaterzaal tot 275 personen

Binnen en buiten zijn verbonden

Op een ruim en groen landgoed

500 eigen parkeerplaatsen

In het hart van Nederland

Gezonde lunchbuffetten

Congresarrangement

Landgoed de Horst heeft met Congreszaal Maitland een pareltje in handen.

Deze prachtige intieme congreszaal is een buitengewoon inspirerende locatie voor congressen tot 275 personen. De ruimte is multifunctioneel. Zo kan een groot gedeelte van de tribune ingeklapt worden, beschikt het over een flexibele wand en een tribune op het dak. Maitland is uiteraard uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur en een lift, zodat het echt voor iedereen toegankelijk is.

Door een stimulerende omgeving te creëren waar excellente faciliteiten, culinaire hoogstandjes en een fraaie ligging elkaar versterken, wordt de gast geprikkeld en op ideeën gebracht. Ideaal voor teambuilding, leermomenten en bezinning.

landgoed-de-horst-test-1_600
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Onbeperkt ‘healthy items’
  • Broodjesmaaltijd met salade, soep, melk, karnemelk en jus d'orange
  • Bittergarnituur bij de borrel
  • Partymanager ter plaatse
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkeren
landgoed-de-horst-test-3_600

Een verkwikkende nachtrust

Speciaal voor meerdaagse bijeenkomsten biedt Landgoed de Horst uitgebreide hotelfaciliteiten met een breed assortiment aan kamers, geschikt voor zowel lang als kort verblijf.

Lees meer over onze kamers

Tijdens uw congres bieden wij tijdens de lunch voornamelijk voeding met gemakkelijk te verteren eiwitten aan. Dierlijke eiwitten, zoals in vlees, kosten ons lichaam relatief veel energie om te verteren. Om zo veel mogelijk energie vrij te maken, kiezen wij daarom zoveel mogelijk voor salades en vers fruit. Zo voorkomen wij de zogenaamde “after-lunchdip”. Om toch aan de dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen, serveren wij veel vis. Tijdens het congres serveren we als lunch luxe belegde broodjes, met verse soep en salades. 

Voor de tussentijdse behoefte aan een zoete of hartige snack presenteren wij de gehele dag door onder meer verse en gedroogde vruchten, noten en pure chocolade. Gedroogde vruchten hebben een hogere voedingswaarde dan verse vruchten. Dit geldt niet alleen voor de suikers, maar ook voor de vitamines, vezels en mineralen. Bovendien bieden wij naast de hele dag luxe koffie en thee, ‘s middags gezonde fruitsappen aan. 

We laten u ook niet graag met een lege maag naar huis gaan, daarom serveren als afsluiting van het congres of evenement graag een borrel met hapjes. Ook deze zijn weer zo samengesteld om nieuwe energie te geven. Na het congres de auto of het OV in? In dit kader kunt u gebruik maken van een break-on-the-move; een tasje met diverse versnaperingen om energiek aan de thuisreis te beginnen. 

Ons culinaire concept

Gezonde en vitale voeding staan hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Alle producten en gerechten die we serveren zijn zodanig samengesteld en bereid dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van onze gasten. Geschikt voor mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Lees meer over ons voedingsconcept

landgoed-de-horst-test-2_600
Landgoed De Horst-32

Prikkelende kunst

Kunst is een bron van inspiratie. Op Landgoed de Horst vindt u diverse kunstuitingen, samengesteld door onze curatoren. Van beeldende kunst tot proza en poëzie. Kunst op Landgoed de Horst is meer dan decoratie. Kijken naar kunst en het lezen van poëzie versterken de beleving en prikkelen de fantasie. 

Offerte aanvragen

Ontdek de mogelijkheden van Landgoed de Horst. We sturen je graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen