Congrescentrum Utrecht

Een uniek congrescentrum nabij Utrecht vind je op het ruime Landgoed de Horst. Ontdek de mogelijkheden voor eendaagse en meerdaagse congressen. Al dan niet digitaal.

In een oogopslag

0
Eigen parkeerplaatsen
0
Hotelkamers
0
Golden Green Key

Congrescentrum Utrecht

Landgoed de Horst is het ideale congrescentrum in Utrecht. Met 30 verschillende congreszalen,  diverse lounges, ontvangstruimtes en terrassen, kunnen wij je altijd een passend aanbod doen voor jouw congres of meeting.

Congreslocatie Utrecht

Ons landgoed is een unieke congreslocatie nabij Utrecht, gelegen in de Driebergse bossen. Het landgoed beschikt over alle moderne faciliteiten die je mag verwachten van een luxe congreslocatie. Utrecht ligt op zo'n 20 minuten rijden. Ideaal als je een congrescentrum zoekt net buiten de drukte, maar met een uitstekende aansluiting naar de stad.

Onze congreslocatie in Utrecht beschikt over zo'n 30 verschillende congreszalen. Wij hebben knusse spreekkamers en break-out rooms, perfect voor als je met een klein gezelschap bent. Daarnaast hebben we een grote diversiteit aan zalen die we flexibel kunnen inzetten. Zo is een groot deel van onze zalen aan elkaar te schakelen, waardoor we in een handomdraai de ideale ruimte voor jouw congres of meeting kunnen creëren.

In de meeste zalen zijn diverse opstellingen mogelijk. Bespreek jouw wensen met onze medewerkers, zodat wij alles voor jouw congres of meeting tot in de details kunnen voorbereiden. Dat doen wij namelijk graag. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Uiteraard houden wij rekening met specifieke wensen. Ook als het gaat om apparatuur of dieet. Laat een van onze medewerkers jouw wensen weten, opdat we met een passend voorstel kunnen komen.

Enthousiast geworden? En wil je jouw congres laten plaatsvinden in de groenste congreslocatie van Utrecht? Bel ons gerust. Wij helpen je graag,

Vergaderen met overnachting
landgoed-de-horst-test_1400

Congreslocatie met hotel

Naast een ruime diversiteit aan congreszalen vind je op ons landgoed ook een restaurant, gezellige bar en diverse lounges. Als congreslocatie met hotel is alles aanwezig om jouw congres of meeting tot in de puntjes te verzorgen.

In ons restaurant serveren wij de hele dag door vers bereide, gezonde gerechten. Tijdens een congres of meeting verbruik je namelijk een hoop energie. Onze koks doen er alles aan om lekkere gerechten te bereiden die je ook van de nodige energie voorzien. Gemaakt met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten bij ons uit de buurt.

Tijdens de lunch serveren we veel salades, groenten en vis. Voor de lekkere trek vind je in onze lounges pure chocolade, gedroogde vruchten en noten. Ideaal voor een dag waarop je een mentale of fysieke prestatie moet leveren.

Landgoed De Horst-20-1440

Congrescentrum met hotel

Wil je een meerdaags congres organiseren? Op het landgoed waar het congrescentrum met hotel gelegen is, is het heerlijk vertoeven. Wij beschikken over 113 comfortabele hotelkamers waar je helemaal tot rust komt na een intensieve dag op het congres.

Wij bieden als congrescentrum in Utrecht diverse type kamers: Roomy double (tweepersoonshotelkamer), Solo compact room (eenpersoonshotelkamer) en Solo cosy room (eenpersoonshotelkamer). Alle kamers zijn modern en licht ingericht, en hebben alle comfort die je mag verwachten van een modern congrescentrum met overnachtingsmogelijkheden.

De kamers beschikken over een douche of bad, televisie, waterkoker, föhn en gratis wifi. Een uitgebreid en verkwikkend ontbijtbuffet is bij een overnachting inbegrepen.

Onze Deluxe en Standaard kamers in het congrescentrum Utrecht zijn een tikkeltje bijzonder. In deze kamers vind je beeldende kunst, fotografie en muziek. Iedere kamer beeldt iets anders uit, waardoor de kamers ieder hun eigen unieke verhaal vertellen. Daarom noemen wij dit deel van ons landgoed ook wel: Belevingshotel Eb & Vloed. Meer weten over het congrescentrum met hotel? Lees verder..

Congrescentrum in het bos

Ons landgoed is gesitueerd in de Driebergse bossen. Ideaal voor als je jouw congres of meeting wilt laten plaatsvinden in een congrescentrum in het bos. Een plek waar je rust, ruimte en privacy vindt. Je kunt er tijdens een pauze gemakkelijk een ommetje maken en genieten van de prachtige omgeving.

Het landgoed is ruim opgezet, met congreszalen verspreid over diverse gebouwen. Zo kom je ook nog even buiten als je in een ander gebouw moet zijn. De gebouwen liggen vlak bij elkaar, dus veel tijd kost het je nooit.

Ons congrescentrum in het bos en met veel grasvelden - leent zich ook perfect voor als je een buitenactiviteit wilt organiseren of een programmaonderdeel in de buitenlucht wilt laten plaatsvinden. Onze medewerkers denken graag met je mee, mocht je gebruik willen maken van onze buitenfaciliteiten op de congreslocatie in de natuur.

Landgoed De Horst-11-1440
lounge2

Stimulerende omgeving

Wij doen er alles aan om onze gasten een stimulerende omgeving te bieden. Veel van onze gasten verblijven op ons landgoed om te ontmoeten, te leren en te verbinden. De natuurrijke omgeving, de inrichting van onze congreslocatie mét hotel, onze medewerkers... Alles is erop gericht om talent te ontplooien. Om mensen verder te brengen.

Zo vind je op diverse plekken op ons landgoed beeldende kunst, proza en poëzie. Kunst geeft je een nieuwe kijk op dingen. Het verruimd je perspectief, prikkelt je fantasie en geeft je gedachten de ruimte. Kom je net uit een intensieve lezing of boeiende discussie? Loop dan even langs een van de exposities. Gegarandeerd dat je je erna weer opgeladen voelt.

Onze curatoren zorgen ervoor dat exposities doorlopend worden afgewisseld. Kom je regelmatig op onze congreslocatie, dan is er dus altijd wel wat nieuws te bekijken.

Congrescentrum Midden-Nederland

Het congrescentrum Nederland Landgoed de Horst ligt op de Utrechtse Heuvelrug, omgeven door prachtige natuur en bossen. Perfect voor als je op zoek bent naar een congreslocatie waar je de ruimte hebt, waar je buiten het congres om kunt uitrusten, en waar je zelfs zo de natuur in stapt voor de nodige ontspanning. Daarom zijn wij met recht het groenste congrescentrum van Midden-Nederland.

Landgoed De Horst-13-1440

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis niets van onze nieuwtjes: van exposities tot recepten van onze koks en van interessante aanbiedingen tot inspirerende extra's.

Meteen inschrijven? Klik hier.