Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Logeren in een groene omgeving, midden op de Utrechtse Heuvelrug? Op Landgoed de Horst kun je eenpersoonskamers en tweepersoonskamers boeken.

Boek je overnachting

Hotelarrangementen op het Landgoed

Als je de parkeerplaats van Landgoed de Horst op komt voel je je al ontspannen. Met de vele gebouwen ervaar je ook echt de ruimte en rust van de omgeving. Ervaar de Utrechtse Heuvelrug op zijn best. Ieder seizoen is het bos prachtig en rustgevend. Geniet in het restaurant van een vitaal ontbijtbuffet. Gun jezelf de rust en ruimte in het heerlijke landgoed hotel

summer-2462535_1280

Fiets arrangement

Verken de Utrechtse Heuvelrug op de fiets. Met het fietsarrangement staan er op de dag van jouw reservering 2 fietsen voor je klaar. Geniet de volgende ochtend van een heerlijk ontbijt in ons restaurant. 

Te boeken vanaf € 159,00 per kamer.
Landgoed De Horst-39-1440

Zomer arrangement

Deze zomer kom je helemaal tot rust in de natuur. Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug vind je Landgoed de Horst, midden in het bos, in Driebergen. Met ons Zomer arrangement in het bos geniet van alle flora en fauna.

Te boeken vanaf € 239,00 per kamer.

Ontdek Landgoed de Horst

Ruimte

Ruimte om te ontmoeten. Zowel binnen als buiten.

Gezonde voeding

Ons voedingsconcept: gezonde voeding, met ook ruimte voor iets lekkers

Goed bereikbaar

Bereikbaar met OV & 500 eigen parkeerplaatsen.

Meerdaags

Blijf comfortabel overnachten in een één- of tweepersoonskamer.

Aandacht

Wij denken graag met je mee over de invulling van de dag.

Golden Green Key

Hier zijn we trots op! Onze duurzame werkwijze is de sleutel naar de toekomst.

Landgoed De Horst-41-1440

Roomy double

Je vindt de Roomy double-hotelkamer op Landgoed de Horst. Deze tweepersoonskamers zijn gerealiseerd in een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Elke hotelkamer vertelt een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. De ontbijtlocatie bevindt zich op korte loopafstand van de Roomy double-hotelkamers.

Solo compact room

Op Landgoed de Horst bestaat ook de mogelijkheid om te slapen in een eenpersoonskamer. Er zijn twee varianten beschikbaar: de Solo cosy room en de Solo compact room.

De Solo compact room is ingericht met het kamer-koffer-kunstenaar project. Vanaf het moment dat u de deur doorgaat ontvouwt zich een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, televisie en gratis internet.

Landgoed De Horst-33
Landgoed De Horst-38

Solo cosy room

De Solo cosy room is een up-to-date hotelkamer. Eenvoudig maar van alle gemakken is voorzien. Alle Solo cosy rooms beschikken over een eigen douche, toilet, aparte wastafel, televisie en gratis internet. Het is mogelijk om een uitgebreid ontbijtbuffet bij te boeken, dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de eenpersoonskamers.

Gezonde en lekkere voeding

Op Landgoed de Horst vinden we het belangrijk om duurzaam te werken. Dat zie je ook terug in onze keuken. Zo min mogelijk verspilling en zoveel mogelijk duurzame producten. Lekker eten vinden we natuurlijk ook belangrijk. Daarom doen onze koks er alles aan om jou tijdens je verblijf gezonde en heerlijke gerechten te serveren in ons vernieuwde restaurant.

Wil je bij ons dineren? Vraag dan bij onze receptie naar de mogelijkheden. 

Landgoed De Horst-9-lowres

Inspiratie

Nieuwe expositie van Lizette Bazuin

Er is een nieuwe expositie gestart bij Landgoed de Horst. Van januari tot mei 2024 zijn de schilderijen van Lizette Bazuin op het landgoed te bewonderen.

»

Expositie

Er is een nieuwe expositie gestart bij Landgoed de Horst van Emmy Beenken. De expositie loopt van 28 augustus tot en met 25 december 2023.

»

Kunst, voer voor inspiratie

Kunst neemt een belangrijke plek in op Landgoed de Horst. Wij proberen de gasten te prikkelen door op verschillende en soms verrassende plekken kunst te tonen.

»