Zakelijk overnachten

Op Landgoed de Horst kun je eenpersoonskamers en tweepersoonskamers boeken aansluitend op jouw training of evenement.

Boek je overnachting

Meerdaagse bijeenkomst

Organiseer jij een evenement en wil jij zoveel mogelijk uit de bijeenkomst halen? Met een overnachting in ons hotel maak je van jouw bijeenkomst een meerdaagse bijeenkomst. Met ruimte voor ontwikkeling, leren en ontspanning. Je ontneemt de aanwezigen de stress van het op tijd komen in de ochtend. En je weet zeker dat iedereen er op tijd klaar voor is. Ook is er ruimte om elkaar na de bijeenkomst samen te dineren en tijdens een avondwandeling door het bos na te praten over de stappen die zijn gezet die dag.

Roomy double

Je vindt de Roomy double-hotelkamer op Landgoed de Horst. Deze tweepersoonskamers zijn gerealiseerd in een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Elke hotelkamer vertelt een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. De ontbijtlocatie bevindt zich op korte loopafstand van de Roomy double-hotelkamers.

Landgoed De Horst-41-1
Landgoed De Horst-33

Solo compact room

Op Landgoed de Horst bestaat ook de mogelijkheid om te slapen in een eenpersoonskamer. Er zijn twee varianten beschikbaar: de Solo cosy room en de Solo compact room.

De Solo compact room is ingericht met het kamer-koffer-kunstenaar project. Vanaf het moment dat u de deur doorgaat ontvouwt zich een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, televisie en gratis internet.

Solo cosy room

De Solo cosy room is een up-to-date hotelkamer. Eenvoudig maar van alle gemakken is voorzien. Alle Solo cosy rooms beschikken over een eigen douche, toilet, aparte wastafel, televisie en gratis internet. Het is mogelijk om een uitgebreid ontbijtbuffet bij te boeken, dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de eenpersoonskamers.

Landgoed De Horst-38

Gezond ontbijten, lunchen en dineren

Op Landgoed de Horst vinden we het belangrijk om duurzaam te werken. Dat zie je ook terug in onze keuken. Zo min mogelijk verspilling en zoveel mogelijk duurzame producten. Lekker eten vinden we natuurlijk ook belangrijk. Daarom doen onze koks er alles aan om jou tijdens je verblijf gezonde en heerlijke gerechten te serveren in ons vernieuwde restaurant.

Landgoed De Horst-Lunchbuffet

Vergaderen met overnachting?

Leuk dat je overweegt om je training of vergadering op ons landgoed te organiseren. We denken graag met je mee en vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden voor jouw training of vergadering. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Inspiratie

Teambuilding training

Op maandag 23 oktober heeft ons Meetings & Events team deelgenomen aan de teambuildingsactiviteit van Schaapfulness. Deze training wordt gegeven door Daniel Versteegh, herder van zijn eigen...

»
Uitreiking awards beste trainingslocatie van het jaar 2021

Landgoed de Horst wint zilver voor Beste trainingslocatie van het jaar 2021

We beginnen het jaar met goed nieuws! Landgoed de Horst is in de prijzen gevallen! Wij hebben zowel de Meetings award regiowinnaar als de landelijke zilveren prijs mogen ontvangen voor Beste...

»

Congres organiseren? Gebruik de checklist

Zo vind je de perfecte congreslocatie Met de volgende checklist voor het organiseren van een congres, symposium, seminar of trainingsdag vind je zeker een locatie die past bij jouw bijeenkomst en...

»