Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Logeren in een groene omgeving, midden op de Utrechtse Heuvelrug? Op Landgoed de Horst kun je eenpersoonskamers en tweepersoonskamers boeken.

Herfst_bos_1920

Herfstarrangement

Lekker uitwaaien in het bos en daarna genieten van een high-tea of high-wine. Dat is pas genieten van de herfst! Dit seizoen heeft het bos de mooiste kleuren. Kom met ons mee genieten en boek vandaag nog het Flair Herfstarrangement met overnachting voor twee personen. 
Met speciale zorg voor jou samengesteld in samenwerking met de Flair, voor jou over jou. 

Roomy double

Je vindt de Roomy double-hotelkamer op Landgoed de Horst. Deze tweepersoonskamers zijn gerealiseerd in een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Elke hotelkamer vertelt een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. De ontbijtlocatie bevindt zich op korte loopafstand van de Roomy double-hotelkamers.

Landgoed De Horst-41-1
Landgoed De Horst-33

Solo compact room

Op Landgoed de Horst bestaat ook de mogelijkheid om te slapen in een eenpersoonskamer. Er zijn twee varianten beschikbaar: de Solo cosy room en de Solo compact room.

De Solo compact room is ingericht met het kamer-koffer-kunstenaar project. Vanaf het moment dat u de deur doorgaat ontvouwt zich een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, televisie en gratis internet.

Solo cosy room

De Solo cosy room is een up-to-date hotelkamer. Eenvoudig maar van alle gemakken is voorzien. Alle Solo cosy rooms beschikken over een eigen douche, toilet, aparte wastafel, televisie en gratis internet. Het is mogelijk om een uitgebreid ontbijtbuffet bij te boeken, dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de eenpersoonskamers.

Landgoed De Horst-38

Gezond ontbijten, lunchen en dineren

Op Landgoed de Horst vinden we het belangrijk om duurzaam te werken. Dat zie je ook terug in onze keuken. Zo min mogelijk verspilling en zoveel mogelijk duurzame producten. Lekker eten vinden we natuurlijk ook belangrijk. Daarom doen onze koks er alles aan om jou tijdens je verblijf gezonde en heerlijke gerechten te serveren in ons vernieuwde restaurant.

Landgoed de Horst coronamaatregelen