Zakelijk overnachten

Op Landgoed de Horst kun je eenpersoonskamers en tweepersoonskamers boeken aansluitend op jouw training of evenement.

Boek je overnachting

Meerdaagse bijeenkomst

Organiseer jij een evenement en wil jij zoveel mogelijk uit de bijeenkomst halen? Met een overnachting in ons hotel maak je van jouw bijeenkomst een meerdaagse bijeenkomst. Met ruimte voor ontwikkeling, leren en ontspanning. Je ontneemt de aanwezigen de stress van het op tijd komen in de ochtend. En je weet zeker dat iedereen er op tijd klaar voor is. Ook is er ruimte om elkaar na de bijeenkomst samen te dineren en tijdens een avondwandeling door het bos na te praten over de stappen die zijn gezet die dag.

Roomy double

Je vindt de Roomy double-hotelkamer op Landgoed de Horst. Deze tweepersoonskamers zijn gerealiseerd in een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Elke hotelkamer vertelt een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. De ontbijtlocatie bevindt zich op korte loopafstand van de Roomy double-hotelkamers.

Landgoed De Horst-41-1
Landgoed De Horst-33

Solo compact room

Op Landgoed de Horst bestaat ook de mogelijkheid om te slapen in een eenpersoonskamer. Er zijn twee varianten beschikbaar: de Solo cosy room en de Solo compact room.

De Solo compact room is ingericht met het kamer-koffer-kunstenaar project. Vanaf het moment dat u de deur doorgaat ontvouwt zich een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche, toilet, televisie en gratis internet.

Solo cosy room

De Solo cosy room is een up-to-date hotelkamer. Eenvoudig maar van alle gemakken is voorzien. Alle Solo cosy rooms beschikken over een eigen douche, toilet, aparte wastafel, televisie en gratis internet. Het is mogelijk om een uitgebreid ontbijtbuffet bij te boeken, dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de eenpersoonskamers.

Landgoed De Horst-38

Gezond ontbijten, lunchen en dineren

Op Landgoed de Horst vinden we het belangrijk om duurzaam te werken. Dat zie je ook terug in onze keuken. Zo min mogelijk verspilling en zoveel mogelijk duurzame producten. Lekker eten vinden we natuurlijk ook belangrijk. Daarom doen onze koks er alles aan om jou tijdens je verblijf gezonde en heerlijke gerechten te serveren in ons vernieuwde restaurant.

Landgoed_lunchbuffet_lowres_mei24 (3)

Vergaderen met overnachting?

Leuk dat je overweegt om je training of vergadering op ons landgoed te organiseren. We denken graag met je mee en vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden voor jouw training of vergadering. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Inspiratie

Beleef de zomer op de Utrechtse Heuvelrug met leuke activiteiten

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om eropuit te gaan en te genieten van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Of u nu een dagje weg wilt of een heel weekend wilt...

»

Nieuwe expositie van Lizette Bazuin

Er is een nieuwe expositie gestart bij Landgoed de Horst. Van januari tot mei 2024 zijn de schilderijen van Lizette Bazuin op het landgoed te bewonderen.

»

Stagiaires

Werknemers van Landgoed de Horst worden gestimuleerd om altijd te blijven ontwikkelen en bij te leren. Je bent immers nooit uitgeleerd. Dit is ook de reden dat wij altijd wel één of meerdere...

»