Duurzaam voedingsconcept

Op Landgoed de Horst geniet je van vitale voeding. Heerlijke gerechten die door onze eigen koks voor jou worden bereid.

Vitaliteit & duurzaamheid staan voorop

Het verzorgen van vitale voeding staat hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Alle producten en gerechten die we serveren sluiten uitstekend aan op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Energiek, duurzaam en lekker

Dat zijn de speerpunten in de keukens van Landgoed de Horst. We koken volgens ons vitaliteitsconcept waarin voedzaamheid, duurzaamheid en beleving centraal staan. Onze koks gebruiken daarom bij voorkeur duurzame, biologische en streekproducten in onze internationaal georiënteerde keuken.

Landgoed De Horst-47-1440
De Baak Food Stills V122

Fit & gezond

Daarbij serveren wij tijdens de lunch veel salades, groenten en vis. Ook tussendoor willen bezoekers fit en energiek blijven. Daarom staan pure chocolade, gedroogde vruchten en noten voor het grijpen in alle lounges.

Naast het feit dat gezonde en vitale voeding een belangrijke factor is voor optimaal presteren, is de smaak ook belangrijk. Voeding dient niet alleen voedzaam maar ook een beleving te zijn. 

Eten uit eigen tuin

Vitaliteit is een belangrijk onderdeel en komt bij ons niet alleen terug in het eten, maar ook in andere aspecten. U kunt de beste prestatie leveren wanneer lichaam en geest vitaal zijn. Landgoed de Horst biedt volop mogelijkheden om aan uw vitaliteit te werken.

Onze eigen geteelde kruiden en zelf gemaakte honing verwerken we in onze gerechten. We hopen dat onze wijnranken in de toekomst druiven leveren voor vers sap en eigen wijn.

Honingbijen op Landgoed de Horst
Voedingsconcept Landgoed de Horst 600 x 400

Koken op maat

Onze koks denken graag mee om de culinaire omlijsting van uw bijeenkomst geheel aan te laten sluiten bij de inhoud, sfeer en eventuele thema's. Hierbij kan het gaan om de samenstelling van het menu, ingrediënten van de gerechten, maar ook om de vorm waarin de gerechten worden gepresenteerd, zoals een buffet, barbecue of walking dinner. Zelfs een 'dinner in the dark' om alle zintuigen te stimuleren, een picknick in het bos of een kookworkshop behoren tot de mogelijkheden.

Heb je al een datum voor een bijeenkomst?

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Offerte aanvragen