Congreszaal Maitland

Maitland is een theater en geschikt voor evenementen en congressen voor grote en kleine groepen. Gelegen midden in het bos en centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug.

Vraag direct een offerte aan

Geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen

In het kort

0
zitplaatsen
0
parkeerplaatsen
0
hotelkamers

Uniek! Congreszaal Maitland

Zoekt u naar een inspirerende locatie voor uw congres of conferentie? Dan bent u op Landgoed de Horst aan het juiste adres. Het landgoed heeft een moderne congreszaal en beschikt over verschillende subruimtes. Door de indeling van de grote zaal ontstaat er direct contact tussen de spreker en deelnemers. Er is een flexibele wand waarmee de lounge bij de zaal betrokken kan worden, waardoor er één grote ruimte ontstaat.

Een voorbeeld voor een perfect event:
Een groep van rond de 150 personen met overdag diverse sprekers en afsluitend een walking diner binnen, of bij goed weer buiten. Met een walking diner geef je iedereen de gelegenheid om in verschillende samenstellingen bij elkaar te komen en de dag na te bespreken. 

Heb je last minute een locatie nodig of ben je niet dag gebonden? Wij hanteren regelmatig een uniek aanbod. Kijk of jouw datum er tussen staat en wij doen je een uniek aanbod.

 

 

Neem een kijkje binnen bij Maitland

Zowel congressen, zoveel wensen. Omdat bewegend beeld zoveel meer zegt dan alleen foto's geven wij u graag een eerste indruk van Maitland met onze digitale rondleiding. Zo weet u binnen 2 minuten of Maitland aan uw wensen voldoet.

Houd er rekening mee dat Maitland als basis wordt opgeleverd. Aankleding en invulling van de dag worden samengesteld op basis van uw wensen.  

Onze arrangementen

Onze aanbiedingen zijn altijd op maat omdat geen aanvraag gelijk is. Ter indicatie zijn onderstaand onze meest verkochte arrangementen opgesteld die wij aan kunnen bieden op basis van een bezetting van 150 personen. Op wens kunnen we de arrangementen aanpassen.

congresarrangement

Original Maitland

 • Fairtrade koffie en thee
 • Handfruit, notenmix, koekjes en pure chocolade
 • Zoete lekkernij bij ontvangst
 • Luxe belegde broodjes, dagverse salade, warm item en melk/karnemelk/jus d'orange
 • Borrelhapjes
 • Excl. drankjes tijdens de borrel 

Vanaf €52,50 euro p.p.

congresarrangement-kort

All-in Maitland

 • Fairtrade koffie en thee
 • Handfruit, notenmix, koekjes en pure chocolade
 • Zoete lekkernij bij ontvangst
 • Luxe belegde broodjes, dagverse salade, warm item, melk/karnemelk/jus d'orange
 • Zoutjes en crudités
 • Walking dinner - vier gangen
 • Excl. drankjes tijdens de borrel en diner

Vanaf € 85,00 euro p.p.


Maak je evenement of congres compleet met deze extra's:

Subzalen

Wil je nog samenkomen in kleinere groepen? Dat kan. Wij hebben diverse subzalen beschikbaar die in een opstelling naar keuze kunnen worden ingericht. 

Landgoed De Horst-19-1440

Overnachtingen

Duurt het evenement of congres meerdere dagen? Wij beschikken over 113 één- en tweepersoonskamers verspreid over ons terrein. 

Eenpersoonskamer 2 Landgoed de Horst

Hybride evenement of congres

2020 heeft ons geleerd dat er geen status quo zeker is. We ontdekten nieuwe manieren om ons te verbinden. Een van die manieren creëer je met een hybride evenement. Een evenement waarbij je met een beperkte groep op een locatie samenkomt en digitaal samen bent met een nog veel grotere groep mensen. Door een interactief evenement te organiseren op een inspirerende locatie, kun je een bijzondere beleving creëren voor een grote groep deelnemers. Onze evenementenlocatie bij Utrecht is zeer geschikt voor digitale evenementen, zoals live webinars en hybride congressen.

In deze tijden van corona kiezen steeds meer mensen voor een hybride evenement of congres. Onze faciliteiten bieden alle mogelijkheden om dit te organiseren. 

maitland-binnen

Golden Green Key

Wij hebben de Golden Green Key ontvangen. Een internationaal keurmerk voor vooruitstrevende duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Organisaties die oog hebben voor hun omgeving en schade aan natuur en milieu proberen te voorkomen. Een Golden Green Key ontvang je alleen als je aan de hoogste standaardeisen voldoet. En dat doen wij met plezier.

Beste Trainingslocatie van het jaar 2021

In januari 2022 is Landgoed de Horst uitgeroepen tot Beste Trainingslocatie van het jaar 2021 regio Midden. En hebben wij de landelijke zilveren prijs voor Beste Trainingslocatie van het jaar 2021 mogen ontvangen. 

Jaarlijks worden de MEETINGS Awards georganiseerd door MEETINGS

Bekijk Landgoed de Horst in 360 graden

Gebruik het menu om direct naar de juiste zaal te navigeren.

Offerte ontvangen?

We sturen je graag een offerte op maat voor jouw evenement in Theater Maitland.

Offerte aanvragen

Inspiratie

Uitreiking awards beste trainingslocatie van het jaar 2021

Landgoed de Horst wint zilver voor Beste trainingslocatie van het jaar 2021

We beginnen het jaar met goed nieuws! Landgoed de Horst is in de prijzen gevallen! Wij hebben zowel de Meetings award regiowinnaar als de landelijke zilveren prijs mogen ontvangen voor Beste...

»

Congres organiseren? Gebruik de checklist

Zo vind je de perfecte congreslocatie Met de volgende checklist voor het organiseren van een congres, symposium, seminar of trainingsdag vind je zeker een locatie die past bij jouw bijeenkomst en...

»

De beste omgeving om te ondernemen

Dacht je dat de Utrechtse Heuvelrug niet meer te bieden had dan een groen en glooiend landschap? Dan moet je deze video even bekijken!

»