Werken bij de Baak Hospitality

Ben jij echt bereid om de klant centraal te stellen en de handen uit de mouwen te steken? En wil je het liefst elke dag werken in het leukste hospitality-team van Nederland? Meld je dan snel voor een van onze vacatures.

Heb jij passie voor hospitality?

Werken bij Baak Hospitality vraagt om een gastvrije instelling, oog hebben voor de wensen van gasten en proactief meedenken met klanten. Het professionele team van Baak Hospitality bestaat uit de afdelingen: restaurant, keuken, receptie, reserveringen, marketing, banqueting, housekeeping en hotelmanagement.
Alle medewerkers van deze afdelingen zorgen voor de bijzondere sfeer en de gastvrijheidsbeleving op Landgoed de Horst in Driebergen en bij de Baak Seaside in Noordwijk. En werken bij Baak Hospitality betekent óók van elkaar leren, elkaar uitdagen en elkaars groei stimuleren.

landgoed-de-horst-1

Bijbaan / zomerbaan

Zoek je naast je school of studie een tijdelijke of vaste bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Komt ons receptie of restaurant team versterken. 

  • Vanaf 8 uur per week
  • Flexibel rooster; werktijden en dagen in overleg
  • Volledige OV vergoeding
  • Je kan morgen al beginnen!

Vul je gegevens in op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

klein_werven_bijbaan

Actuele vacatures

Landgoed De Horst-47-1440

Hospitality Academy

De mensen die aan Baak Hospitality verbonden zijn, onderscheiden zich over het algemeen op meer dan één terrein. Het zijn vaak creatieve, biculturele, meertalige talenten die elk op hun eigen wijze iets unieks aan onze organisatie toevoegen. Alle collega's die bij ons werkzaam zijn, volgen het speciale trainingsprogramma van de Baak Hospitality Academy. Dit is niet alleen om de dienstverlening aan de gasten en de samenwerking onderling te versterken, maar ook om het hele team mee te nemen in de prikkelende en verrijkende leerbeleving waar onze locaties bekend om staan. Logisch, vinden wij, want het is het team dat in zijn geheel het visitekaartje vormt voor de leerbeleving van alle bijeenkomsten op beide locaties.

Atomic Offer

Nullam pretium sapien commodo ipsum pulvinar, ut cursus nulla pellentesque.