Vergaderen in de natuur

Op Landgoed de Horst kun je vergaderen in de natuur. Het landgoed is gelegen tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Er is ook een hotel, dus overnachten is mogelijk.

In een oogopslag

0
Eigen parkeerplaatsen
0
Hotelkamers
0
Golden Green Key

Vergaderen in de natuur

Landgoed de Horst is de ideale locatie wanneer je wilt vergaderen in de natuur. Met 23 hectare aan natuur, bossen en grasvelden vind je op ons landgoed rust, ruimte en natuur. Weg van de drukte, maar met een uitstekende aansluiting vanuit Utrecht.

Vergaderlocatie in het bos

Zoek je een vergaderlocatie in het bos? Landgoed de Horst beschikt over 30 verschillende vergaderzalen van uiteenlopende formaten. De zalen zijn verspreid over diverse gebouwen, waar je makkelijk heen loopt. Ook hebben we diverse lounges en welkomstruimtes, een restaurant, gezellige bar en meerdere terrassen.

Ben je met een klein gezelschap? Dan zijn een van onze spreekkamers de ideale vergaderruimte. Voor middelgrote en grote groepen hebben wij tal van ruime vergaderruimtes en break-out rooms die op maat gemaakt kunnen worden. Laat onze medewerkers weten wat jouw wensen zijn, zodat wij met een passend voorstel kunnen komen en u heerlijk kunt vergaderen in de natuur. 

Al onze vergaderruimtes zijn modern en ruim ingericht. Ze beschikken over daglicht, klimaatbeheersing en een professionele projectie- en geluidinstallatie. Op ons landgoed net buiten de drukte ben je verzekerd van groen, privacy en rust.

Wil je ook komen vergaderen in een van de groenste vergaderlocaties van Nederland? Leuk en heerlijk vergaderen in de natuur! Wij werken met arrangementen. Je betaalt een vaste prijs per persoon. Hierin zit de zaalhuur, onbeperkt thee, koffie, sap & healthy items, lunch, diner, en eventueel een overnachting met ontbijt.

Landgoed De Horst-30-1440-856
Landgoed De Horst-45-1440-856

Vergaderen in de natuur

Regelmatig even pauzeren houdt je fris. Ons landgoed biedt je de ideale mogelijkheden om te vergaderen in de natuur. Geniet tijdens de pauze van een verfrissende wandeling of fietstocht rondom het landgoed. Het is groot genoeg om eventjes zoet te zijn! Of haal een frisse neus terwijl je geniet van een kop koffie of thee op een van onze terrassen. Sommige vergaderzalen hebben zelfs hun eigen terras.

Het landgoed leent zich ook perfect om een deel van het programma buiten te laten plaatsvinden. Lijkt dit je wat? Laat het onze medewerkers dan weten. Met evenveel gemak zetten wij het terras klaar om buiten te vergaderen in de natuur. Of kies ervoor om een teambuilding activiteit in jouw programma te integreren. Als je nu toch met (de meeste) collega's bij elkaar komt, kun je net zo goed van de gelegenheid gebruikmaken. Toch? Op ons landgoed heb je ruimte genoeg om in een paar grote of meerdere groepen uiteen te gaan en behoort daarmee ook tot een van de meest bijzondere congreslocaties in Nederland

Landgoed De Horst-41-1440-856

Overnachten in de natuur

Naast een grote diversiteit aan vergaderzalen, beschikken wij over 113 comfortabele hotelkamers in het prachtige hotel in het bos. Ideaal voor als je wilt genieten van een revitaliserende nacht midden in de natuur. Want er is niets beters dan na een lange, intensieve dag heerlijk tot rust komen in een van onze rustgevende hotelkamers.

Op Landgoed de Horst vind je zowel tweepersoons- als eenpersoonshotelkamers. In de Roomy double en Solo cosy room vind je beeldende kunst, fotografie en muziek te bewonderen. Iedere kamer vertelt een eigen verhaal. Daarom noemen wij dit deel van ons landgoed ook wel: Belevingshotel Eb & Vloed.

Alle kamers zijn modern en licht ingericht, met alle comfort die je mag verwachten van een luxe vergaderlocatie. Zo heeft iedere kamer een eigen douche of bad, toilet, televisie, telefoon en gratis wifi. Een uitgebreid ontbijtbuffet is altijd standaard inbegrepen als je bij ons komt overnachten.

Energierijke keuken

Tijdens een vergadering, meeting of training verbruik je veel energie. Om je een hele dag te kunnen focussen, is het dus belangrijk de energie die je hebt gebruikt tijdig weer aan te vullen. Daarom is wat je eet en drinkt bij ons extra belangrijk. In de keuken houden onze koks zich dagelijks bezig met het bereiden van lekkere, gezonde én energierijke gerechten. Voor de lekkere trek tussendoor vind je in onze lounges noten, pure chocola en gedroogde vruchten. Ook kun je doorlopend genieten van koffie, thee en verse sappen.

Wij vinden het belangrijk om zuinig met de natuur en de aarde om te springen. Want onze kinderen wilen straks ook graag kunnen vergaderen in de natuur. Daarom worden bijna al onze gerechten bereid met producten die op dat moment in het seizoen zijn. Bovendien wordt alles aangevoerd door leveranciers uit de buurt. Landgoed de Horst heeft dan ook de Green key classificatie 'Gold'. 

De Baak Food Stills V115
Landgoed De Horst-39-1440

Vergaderlocatie Utrechtse bossen

Landgoed de Horst ligt in Driebergen, onder de rook van Utrecht. De ideale plek voor wie op zoek is naar een groene vergaderlocatie in de natuur. De bossen omgeven het landgoed, weidse grasvelden geven je het gevoel echt even weg te zijn. In de natuur, zonder rumoer van de stad of het suizen van het verkeer. Je hoort alleen het ruisen van de bomen en af en toe het getsjirp van vogels. Dat maakt vergaderen in de natuur een stuk relaxter dan in de stad.

Wij willen een stimulerende omgeving bieden voor wie bij ons komt vergaderen, trainen of ontmoeten. Naast de natuur is kunst een belangrijke inspiratiebron. Wij zien het als meer dan alleen decoratie. Kunst prikkelt je fantasie, verruimt je geest en geeft je gedachten even lucht. Op diverse plekken op het landgoed kun je dan ook genieten van exposities van (beeldende) kunst, proza en poëzie. Onze curatoren zorgen ervoor dat er altijd een nieuwe expositie te zien is en dat wisselende kunstenaars aan bod komen.

Bewegen en in de natuur zijn is rustgevend en revitaliserend. We raden je dan ook aan om een mooie wandeling of fietstocht te maken, of van de omgeving te genieten op een van de zitjes. Gegarandeerd dat je je daarna vol nieuwe energie voelt! Wij zijn niet voor niets een van de meest inspirerende vergaderlocaties van Utrecht.

Goed bereikbaar

Landgoed de Horst ligt op de Utrechtse Heuvelrug. De vergaderlocatie ligt in de natuur maar is makkelijk bereikbaar. Met de auto en met openbaar vervoer (OV). Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, want er zijn 500 parkeerplaatsen. Vanaf Utrecht ben je er in 20 minuten. Vanaf Schiphol in 50 minuten en vanaf Den-Bosch in 45 minuten.

Een klant aan het woord-blog

Een offerte op maat aanvragen

Leuk dat je overweegt om je training of vergadering op ons landgoed te organiseren. We denken graag met je mee en vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden voor jouw training of vergadering. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis niets van onze nieuwtjes: van exposities tot recepten van onze koks en van interessante aanbiedingen tot inspirerende extra's.

Meteen inschrijven? Klik hier.