Kamer Mijnheer

Kamer Mijnheer is een sfeervolle vergaderruimte in het Landhuis. Perfect voor wie wil vergaderen in een bijzondere omgeving.

Tot 12 personen

Daglicht

36 m2

Kamer Mijnheer

Kamer Mijnheer was vroeger de slaapkamer van de landheer. Een warme plek aan de voorzijde van het landhuis, waar men duidelijk de rust voelt. Warme en stoere kleuren worden gebruikt. De kamer is voorzien van mannelijke en stoere stoelen, een bijzondere tafel en sfeerkenmerken en kunstobjecten die verwijzen naar de functionaliteit van vroeger. De inrichting valt op door de comfortabele conferentiestoelen van Artifort, die direct een zakelijke, en directieachtige uitstraling geven. Als interessante tegenhanger dient het podium: een combinatie van 6 of 8 feitelijke podiumdelen die hier of als salontafel op 40 cm hoogte of als werktafel op 78 cm hoogte gebruikt kunnen worden. De salonhoogte biedt de mogelijkheid tot actieve loungezit, wat de strengheid van de chromen en zwart leren stoelen enigszins verzacht. Maar ‘podium’ kan ook letterlijk opgevat worden: de podiumdelen kunnen 1 ton dragen, dus een uitverkorene kan rustig op het podium plaats nemen.

De podiumdelen zijn ten behoeve van het multifunctionele gebruik bekleed met een zachtgroene natuurrubber bovenlaag. Tegenover de zakelijkheid en rechtlijnigheid van de zwarte rubberen vloer en de meubels staan de subtiele fragmenten van het gedicht ‘Mei’ van Herman van Gorter op het plafond, verlicht door de poëtische ‘Birdie’ van Inger Maurer. Kamer Mijnheer is gelegen op de eerste verdieping van het Landhuis en is geschikt voor een vergadering of workshop tot 10 personen in de standaard opstelling. 

Landgoed De Horst - Kamer Mijnheer

Een opstelling op maat

De leerruimte Kamer Mijnheer is geschikt voor vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Opstellingen_Kinderkamer-1

Bekijk de ruimte in 360 graden

Offerte aanvragen

Vraag hier een offerte aan voor kamer Mijnheer.

Offerte aanvragen