Onze visie

“Landgoed de Horst creëert in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug een leeromgeving voor elke bijeenkomst.”

De gast centraal

De gast staat centraal bij Landgoed de Horst. Het landgoed, de vergaderlocaties, de accommodatie en onze dienstverlening staan in dienst van onze gasten; zij moeten zich optimaal kunnen concentreren op hun vergadering, training of evenement. Zo dragen wij bij aan het optimale werk- en leerrendement van onze gasten.

Ontmoeten, leren en verbinden

Landgoed de Horst is een inspirerende plek waar mensen bijeenkomen om te ontmoeten, te leren en te verbinden. Onze visie is afgestemd op goed kunnen werken, leren en talent ontplooien. Leren en ontwikkelen staan op Landgoed de Horst centraal. Onze inrichting is daar volledig op afgestemd. Bovendien werken al onze partners op het raakvlak van leiderschap en mensen in organisaties verder brengen. Dit alles stimuleert de leercontext.

Lees verder

testimonial

Het was allemaal prima qua omgeving, voeding en service. Faciliteiten zijn goed. Erg prettig dat het verschillende gebouwen zijn. Komt daardoor kleinschalig over. Hogeschool voor de Kunsten Utrecht komt natuurlijk vaker bij jullie, maar ik zal Landgoed de Horst zeker aanraden bij anderen. En ik weet jullie een volgende keer weer te vinden. Ik ken ook veel andere locaties, maar vind deze vaak groot of ‘hokkerig’.

Iet Botterweg — Hogeschool voor de Kunsten Utrecht


Duurzaam en verantwoord ondernemen

Landgoed de Horst denkt aan de toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn verweven in onze dagelijkse werkzaamheden en dienstverlening. Landgoed de Horst voldoet aan meer dan de basisvereisten en is op dit gebied voorloper in de branche. Wij geven graag het goede voorbeeld!

Lees verder

Golden Green Key

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Dit keurmerk toont aan dat de deelnemers bij hun dagelijkse werkzaamheden de druk van hun onderneming op natuur en milieu minimaliseren. Landgoed de Horst is ‘Gold Member’; wij voldoen hiermee aan de hoogste standaardeisen.

 

Voeding & Vitaliteit

Gezonde voeding staat hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Zo zijn alle producten en gerechten die wij serveren zodanig samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Lees verder

Sport & Teambuilding

Met 24 hectare eigen bos en park in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug is Landgoed de Horst de ideale locatie voor een teambuilding- of sportactiviteit. Een aangename aanvulling op een training, vergadering of andere bijeenkomst met een overwegend inhoudelijk karakter. De teambuilding- of sportactiviteit kan ook als stand-alone activiteit worden geboekt.

Lees verder

Kunst & Poëzie

Kunst is een bron van inspiratie. Op Landgoed de Horst vindt u diverse kunstuitingen, samengesteld door curator Jan van der Veer. Van beeldende kunst tot proza en poëzie. Kunst op Landgoed de Horst is meer dan decoratie. Kijken naar kunst en het lezen van poëzie versterken de beleving en prikkelen de fantasie.

Lees verder

Copyright 2017 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden