Leren centraal

“Hier staat het ontwikkelen van uzelf of uw organisatie centraal.”

Leren en verbinden

Landgoed de Horst is dé plek waar mensen bijeenkomen om te ontmoeten, te leren en te verbinden. Leren en uzelf of uw organisatie ontwikkelen staan hier centraal. Landgoed de Horst faciliteert dit met inspirerende locaties en ruimtes, gastvrijheid, het foodconcept en kunst en poëzie die gasten verwonderen en verrassen.

Leercontext

Bij Landgoed de Horst is alles erop gericht om goed te kunnen leren en het beste uit uzelf te halen. Maar leren gebeurt ook vaak uit onverwachte hoek en out of the box. Verrassing en verwondering zijn aspecten die het leerproces bevorderen. Dat ervaart elke bezoeker dankzij de prikkelende kunst, inspirerende gedichten, boeiende gesprekken en de omringende natuur. Iedereen die het landgoed betreedt, wordt aan het denken gezet en blijft continu in staat van verwondering. 
Ook de inrichting van het landgoed en de ruimtes zetten aan tot denken. De Learning Lane, het fietspad dat door het landgoed meandert, geeft de levenslijn van leren aan. Het Kamer-koffer-kunstenaar-project zorgt ervoor dat onze hotelgasten zich verwonderen en het foodconcept is zo samengesteld dat gasten het beste uit zichzelf halen. Leren, stimuleren en een hoog energieniveau komen terug in vele facetten. Deze omgeving helpt te focussen en doelen te bereiken.

De orangerie

Dit is een van de zalen op het landgoed. Ga voor het volledige overzicht naar de ruimte pagina.

Bekijk alle ruimtes

testimonial

Een fantastische locatie voor onze diverse bijeenkomsten. Goede service van begin tot einde in een prachtige ambiance, prima bereikbaar, goede parkeermogelijkheden en een mooie groene omgeving. Kortom, een locatie die bij uitstekend ons past!

Barbara Oosterlee-Hagen — Managementboek


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates?
Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden
Copyright 2017 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden