Referenties

Referenties

Landgoed de Horst hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en wij vertalen dit ook graag naar onze gasten. Gastvrijheid zit in ons hart. Hoe ervaren onze gasten onze locatie en gastvrijheid?

"We kennen de locaties en we weten wat de mogelijkheden zijn… maar nog veel belangrijker, de locatie kent ons. De samenwerking is geweldig en jullie denken altijd met ons mee om de evenementen op een hoger niveau te krijgen en daarnaast voelen wij ons thuis. Allemaal!"

"Theater Maitland ligt in een prachtige inspirerende omgeving. Een factor die erg van belang is voor Anne-Marie, omdat de deelnemers geïnspireerd dienen te worden. Het unieke van het theater is dat ondanks dat het plaats biedt aan 280 gasten, het toch erg intiem blijft."

"Het succes van ons evenement is in grote mate te danken aan de ondersteuning die wij door de medewerkers van Landgoed de Horst hebben gekregen. Logistiek en catering waren uitstekend verzorgd en de complexe techniek rond ons evenement was bij Sjoerd in de best denkbare handen."

"De locatie is een plaatje, parkeerruimte, toen het regende stonden er paraplu's klaar, iedereen is aardig, overal koffie, thee en lekkere hapjes: je voelt je zo welkom!"

“Fijn dat er echt de tijd wordt genomen, je voelt dat je oprecht persoonlijke aandacht krijgt en dat er goed wordt meegedacht. Alle wijzigingen zijn mogelijk, zelfs als er last minute iets veranderd weet het team daar mee te managen en goed op in te spelen.”

"Alles was goed geregeld, de zaal was functioneel en de slaapruimtes waren comfortabel. Fijn dat er goed werd ingespeeld op onze wensen wat betreft voeding. Het is een rustige omgeving, heel positief en prettig om over het landgoed te lopen naar de gebouwen. Dat zorgde voor een onstpannen gevoel."

Gastvrijheid, flexibiliteit en gezelligheid. De drie sleutelwoorden die Landgoed de Horst ons elk event weer biedt.

"Landgoed de Horst is voor ons dé plek om onze retraites te geven: een mooie en inspirerende omgeving en vriendelijk personeel. Een goede combinatie van kwaliteit en eenvoud.  Elk seizoen weer anders". 

Mariëlle Stokdijk en Marloes Klaver
Onesta

"Het was een heerlijke meeting in een bijzondere ruimte met veellicht en zon, binnen en buiten met een heerlijke lunch!"

"Wij kijken terug op een zeer geslaagde lancering van ons centrum op een super locatie! Alles was top geregeld en het was zeer prettig samen te werken. Dus veel dank daarvoor. De Horst als locatie is zeker voor herhaling vatbaar!" 

"Naast het feit dat ik gecharmeerd ben van een bosrijke omgeving ben ik ook vooral gecharmeerd van het 'wij doen het net even iets anders' concept. De Baak vertaalt haar missie en identiteit op een prachtige manier in de kleinste details. Ik houd van kunst, gedichten en veelzeggende teksten op…

Copyright 2017 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden