Sport & Teambuilding

“Even je hoofd leeg maken met een wandeling of sportieve activiteit. Alleen of samen.”

Sportieve activiteiten

Vanwege de fantastische ligging in de bossen van de Utrechtste Heuvelrug en met 24 hectare eigen bos en park, is Landgoed de Horst de ideale locatie voor een teambuilding- of sportactiviteit. Dit kan als stand-alone activiteit, maar ook als aanvulling op een vergadering, training of andere bijeenkomst.

Actieve teambuilding

Een looptraining, een workshop schermen, yoga of boksen of een mountainbike-tocht door de prachtige omgeving van het landgoed. Dit zijn voorbeelden van sportieve activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen. Om als team dichter bij elkaar te komen, om het hoofd leeg te maken na een hele dag in vergadering of training, of om energiek de dag te beginnen.

Teambuilding op maat
Een teambuilding-activiteit kunnen we ook op maat ontwikkelen. De activiteiten laten we aansluiten op de geconstateerde aandachtspunten en worden uitsluitend als middel ingezet. Gedrag wordt tijdens de opdrachten op een krachtige, effectieve en praktische wijze zichtbaar. Direct na de opdracht houden we een nabespreking onder leiding van een professionele trainer. Acties en reacties van groepen en/of individuen maken we zo bespreekbaar. Door een gedegen nabespreking op procesniveau ontstaat een verscherpt inzicht en een versneld leerproces (transfer of training).

Samenwerking met professionele partners

Het organiseren van een sportieve (teambuilding)activiteit kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten. Dankzij samenwerking met professionals in deze discipline maken we een programma op maat. Ook op dit gebied kunnen wij u volledig faciliteren en ontzorgen.

De experts waarmee we samenwerken zijn professionele trainers die ruime ervaring hebben in het begeleiden van sport én teambuilding. Er wordt — indien gewenst — altijd aangesloten op de rest van de inhoudelijke bijeenkomst. We werken met veel plezier samen met trainers van de Baak, Outing Holland en Swingbo. Hebt u specifieke wensen, dan ontwikkelen wij een activiteit op maat.

Neem voor meer informatie contact op met onze reserveringsafdeling.

 

Contact met reserveringsafdeling

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Copyright 2017 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden