Voeding & Vitaliteit

 “Prettig dat de maaltijden vooral biologische, verse en fairtrade producten bevatten.”

Vitale voeding

Gezonde en vitale voeding staan hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Alle producten en gerechten die we serveren zijn zodanig samengesteld en bereid dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Energiek, duurzaam en lekker

Energiek, duurzaam en vooral lekker! Dat zijn de speerpunten in de keukens van Landgoed de Horst. Onze koks gebruiken duurzame, vaak biologische en veelal streekproducten in onze internationaal georiënteerde keuken. Binnen het vitaliteitsconcept serveren wij tijdens de lunch veel salades, groenten en vis. Pure chocolade, gedroogde vruchten en noten staan voor het grijpen in alle lounges; zo kunnen onze bezoekers hun suiker- en energieniveau op peil houden en fit en energiek blijven.
Naast het feit dat gezonde en vitale voeding een belangrijke factor is voor optimaal presteren, is het ook belangrijk dat het lekker is. Landgoed de Horst vindt dat voeding een beleving moet zijn. Onze keukens serveren smaakvolle, internationale gerechten, die aansluiten op de wensen van deze tijd. Om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, werken wij vooral met verse, biologische en fairtrade streekproducten.

Vitaliteit omringt ons landgoed

Vitaliteit komt niet alleen terug in het eten, maar ook in andere aspecten. U kunt de beste prestatie leveren wanneer lichaam en geest vitaal zijn. Landgoed de Horst wordt en is omringd door vitaliteit.
Onze gasten worden en blijven fit dankzij een lekkere wandeling in het bos of een outdoor-activiteit. Het hoofd blijft fit dankzij verwonderende poëzie of prikkelende objecten; de kunst op het landgoed houdt de geest in training.
Vitaliteit verwerken we ook in onze gerechten. Bijvoorbeeld door onze eigen geteelde kruiden of zelf geslingerde honing te verwerken. We hopen dat onze wijnranken in de toekomst druiven leveren voor vers sap en eigen wijn.
Ook de ingrediënten en producten van onze met zorg gekozen leveranciers vergroten de vitaliteit van onze gerechten. Niet alleen dankzij de vitaliteit die in het product zelf zit, maar die er ook aan is toegevoegd door de manier waarop onze leveranciers omgaan met hun personeel en de omgeving.

  • Wij hebben onze eigen kruidentuin waar we verse kruiden verbouwen. Een eigen bijenfamilie die ons voorziet van verse honing en prachtige wijnranken die ons in de toekomst wijn gaat opleveren.
  • De leveranciers zijn met zorg gekozen. Voor hun kwalitatieve producten, maar ook voor hoe zij met hun producten, hun personeel en hun omgeving omgaan. Zo kiezen we bijvoorbeeld voor koffie en thee van Peeze.

Koken op maat!

Onze koks denken graag mee om de culinaire omlijsting van uw bijeenkomst geheel aan te laten sluiten bij de inhoud, sfeer en eventuele thema's. Hierbij kan het gaan om de samenstelling van het menu, ingrediënten van de gerechten, maar ook om de vorm waarin de gerechten worden gepresenteerd, zoals een buffet, barbecue of walking dinner. Zelfs een 'dinner in the dark' om alle zintuigen te stimuleren, een picknick in het bos of een kookworkshop behoren tot de mogelijkheden.

Overzicht arrangementen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Copyright 2017 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden