Roomy Double-hotelkamers

Landgoed de Horst beschikt over 40 tweepersoons hotelkamers.

Ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet is standaard inbegrepen.

Kunst

Kunst is overal terug te vinden in de hotelkamers.

Ligging

De hotelkamers hebben een centrale ligging op het landgoed.

Eb & Vloed

Landgoed de Horst heeft 40 tweepersoons hotelkamers. Deze zijn te vinden in de gebouwen Eb en Vloed centraal gelegen op het landgoed. Alle hotelkamers beschikken over kamerbrede ramen zodat je gelijk het bos in kijkt. 

De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. Standaard is een uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. De ontbijtlocatie bevindt zich op korte loopafstand van de Roomy double-hotelkamers.

Eb & Vloed 02
EbVloedKamerdeur

Kunst

Overal op het landgoed is kunst terug te vinden. De tweepersoons hotelkamers hebben geen kamernummers, maar intrigerende namen als ‘Er moet Licht zijn’ en ‘Play Time’. Het verwijst naar de kunst in de hotelkamer; want elke hotelkamer heeft een eigen verhaal.

Ook vertelt elke hotelkamer een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. 

Landgoed De Horst - lowres-54
Landgoed De Horst -52-1
Landgoed De Horst-40

Wil je jouw verblijf starten met bijvoorbeeld een flesje bubbels op de kamer? Extra's zijn gemakkelijk bij te boeken tijdens het reserveren van de kamer.

Boek de Roomy Double-hotelkamer

Wil jij samen genieten van een hotelovernachting met uitzicht op het bos? Check vandaag nog onze beschikbaarheid en boek een Roomy Double-hotelkamer.