Solo cosy rooms

Landgoed de Horst beschikt over 39 eenpersoons Solo cosy rooms.

Eenpersoons rooms

De Solo cosy room is ingericht voor één persoon.

Uitgebreid ontbijtbuffet

Het is mogelijk om uitgebreid ontbijtbuffet bij te boeken.

Ligging

De Solo cosy rooms hebben een centrale ligging op het landgoed.

Solo cosy room

Landgoed de Horst heeft 39 eenpersoons Solo cosy rooms. Deze zijn te vinden in gebouw Boerwinkel, centraal gelegen op het landgoed.

De Solo cosy rooms zijn in 2019 gerenoveerd en helemaal up-to date gemaakt. Alle Solo cosy rooms beschikken over een eigen douche , toilet, aparte wastafel, televisie en gratis internet.

Landgoed De Horst-37
Landgoed De Horst-9-1

Uitgebreid ontbijtbuffet

Op Landgoed de Horst vinden we het belangrijk om duurzaam te werken. Dat zie je ook terug in onze keuken. Zo min mogelijk verspilling en zoveel mogelijk duurzame producten. Lekker eten vinden we natuurlijk ook belangrijk. Daarom doen onze koks er alles aan om jou tijdens je verblijf een gezond en heerlijk ontbijtbuffet te serveren.

Het is mogelijk om een uitgebreid ontbijtbuffet bij te boeken, dat geserveerd wordt op een andere locatie op het landgoed. Dit gebouw bevindt zich op korte loopafstand van de eenpersoonskamers.

Boek de Solo cosy room

Wil je genieten van een hotelovernachting in een eenpersoonskamer met uitzicht op het bos? Check vandaag nog onze beschikbaarheid en boek een Solo cosy room.