Stage Sales

Je gaat heel veel leren over het aangaan, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Driebergen. Kom stage lopen bij Hotel de Baak Seaside in Noordwijk en Landgoed de Horst in Driebergen.

Fulltime

Min. 5 maanden (voorkeur 10 maanden).
Startdatum in overleg

Opleiding

HBO opleiding
3e of 4e jaars/ afstuderen

Kernwoorden

Enthousiast, leergierig, hospitality gen

Vergoeding

€500,- vergoeding bij een fulltime dienstverband

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Léonie van der Maale-Esters, Sales Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Werkzaamheden

Je gaat heel veel leren over het aangaan, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Driebergen.

Je gaat potentiële sales leads in kaart brengen en verzorgt ook de opvolging hiervan. Daarnaast bel je bestaande klanten en voer je aftersales gesprekken.

Je bereidt rondleidingen voor en geeft deze ook aan potentiële, gasten en samenwerkingspartners.

Daarnaast ondersteun je de Sales Manager bij de algehele (administratieve) sales werkzaamheden, denk aan gegevens verwerken in ons CRM systeem, analyse en rapportage van omzetcijfers.

Je doet marktonderzoek naar potentiële opdrachtgevers.

Je kan je creativiteit kwijt in diverse sales- en marketing acties en denkt hier ook proactief aan mee.

Je biedt ondersteuning aan de Meetings & Events afdeling in voorbereiding en organisatie van gereserveerde bijeenkomsten.

Functie eisen

Je hebt passie voor het vak en hebt een commerciële instelling. Je bent gastvrij en dienstverlenend. 

Je bent enthousiast, communicatief vaardig en vindt plezier in je werk belangrijk. 

Je bent ondernemend en streeft naar goede resultaten. 

Je bent creatief en neemt graag initiatief.

 Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.

 Je volgt momenteel een relevante HBO opleiding en zoekt bij voorkeur voor ten minste 5 maanden een stage (bij voorkeur 10 maanden). Startdatum in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar.

Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega’s, maar ook de organisatie kennen. Je ontvangt €500,- stagevergoeding.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. 

Jouw werkplekken

Je komt in een team van betrokken en gedreven collega’s die snappen hoe je gezamenlijk twee mooie locaties runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Je standplaats zal voornamelijk Driebergen zijn.

Landgoed de Horst

Landgoed de Horst bestaat uit 23 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 zalen en 113 hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de week vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

_DSC2350_small

Hotel de Baak Seaside

In Noordwijk, direct aan de strandopgang vind je Hotel de Baak Seaside. Het hotel beschikt over 100 hotelkamers en ruim 20 zalen voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Door de week vind je hier ook vooral de zakelijke gast, echter in de vakantie en met name in de zomer is het een drukte van belang met alle toeristen. Hotel de Baak Seaside is een van de weinige hotels in Noordwijk direct aan het strand.

De Baak Seaside - Highres-34

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om het team te komen versterken? Solliciteer dan vandaag nog! Wij kijken uit naar je komst.