Stiltedag

Stilte is voedend, ontspannend en helend, zeker als je het vaker opzoekt. Het helpt je dichter bij jezelf te komen. Of je nu wandelt in de natuur of in stilte bij elkaar bent. In stilte kun je loskomen van je automatische piloot en bewust zijn van wat zich aandient.

Het  programma dat wordt georganiseerd door Ontwkkl is laagdrempelig en zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van stilte. Ervaring met yoga en meditatie is niet nodig. Je maakt kennis met verschillende manieren om dieper bij jezelf te komen, zoals mindfulness, meditatie-methoden, labyrint lopen en creatieve activiteiten. Bij mooi weer zal een aantal van de activiteiten buiten plaatsvinden, in het bos of naast de kruidentuin.

Het programma gebeurt uiteraard voornamelijk in stilte. Er is weinig tot geen verbaal contact met andere deelnemers, zodat je een zo groot mogelijk profijt hebt van deze dag. De leiding zal echter wel spreken om je zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Zo kun jij je zo optimaal mogelijk op jezelf focussen. 

De kosten voor deze stiltedag bedragen €45,-. Een verantwoorde biologische lunch en onbeperkt koffie, thee, sapjes, bijzondere hapjes en fruit zijn hierbij inbegrepen.

Kijk hier voor meer informatie over deze stiltedag.

Locatie
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen
Routebeschrijving

Datum
02-09-2017

Copyright 2017 - Landgoed de Horst • Algemene voorwaarden