Administratief Medewerker Meetings & Events

Jij bent samen met het team van Meetings & Events verantwoordelijk dat alle events volgens aanvraag verwerkt worden. Jij verzorgt de administratieve afhandeling van voornamelijk Baak trainingen die plaatsvinden op Landgoed de Horst in Driebergen en Hotel de Baak Seaside in Noordwijk.

Uren in overleg

Maximaal 38 uur per week.
4 tot 5 dagen per week

Horeca CAO schaal 4

Brutoloon tussen de € 2.279,- en € 2.618,- per maand

Kernwoorden

Administratieve topper, snel schakelen, enthousiast

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Marijke Berends, Meetings & Events Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Werkzaamheden

Als onderdeel van het Meetings & Events team houd jij je bezig met diverse administratieve werkzaamheden rondom de trainingen op ons landgoed in Driebergen en in ons hotel in Noordwijk.

Je verwerkt voornamelijk alle formulieren en reserveringen voor de Baak trainingen, denk hierbij aan details rondom tijden, aantallen, invulling catering, facturatiegegevens.

Je hebt regelmatig contact met je collega’s van ons trainingsinstituut de Baak en met je collega’s van de banqueting, het restaurant en de receptie.

Je verwelkomt onze trainers en andere contactpersonen en neemt de details van de dag(en) door. Eventuele wijzigingen deel je in het dagelijkse overleg met de operationele afdelingen.

Dit alles doe jij natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een groot oog voor detail en service. Elke training verloopt mede door jouw bijdrage van reservering tot evaluatie perfect!

Functie eisen

Je hebt enige ervaring in een administratieve functie op MBO niveau of je bent een starter op HBO niveau.

Je werkt nauwgezet en hebt oog voor detail. Je houdt ervan om zelfstandig te werken met een grote mate van verantwoordelijkheid.

Je bent proactief, service- en oplossingsgericht en wordt gelukkig van een hospitality omgeving.

Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Ook in de Engelse taal kun je op een goed niveau mondeling en schriftelijk communiceren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Het brutoloon ligt tussen de    €2.279,- en €2.618,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 4, afhankelijk van ervaring en leeftijd).

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. Ook behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Jouw werkplekken

Je komt in een team van betrokken en gedreven collega’s die snappen hoe je gezamenlijk twee mooie locaties runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Het team werkt vanuit beide locaties (Driebergen en Noordwijk). Je standplaats zal de locatie zijn die het dichtst bij je woonplaats ligt.

Landgoed de Horst

Landgoed de Horst bestaat uit 23 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 zalen en 113 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de week vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

_DSC2350_small

Hotel de Baak Seaside

In Noordwijk, direct aan de strandopgang vind je Hotel de Baak Seaside. Het hotel beschikt over 100 hotelkamers en ruim 20 zalen voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Door de week vind je hier ook vooral de zakelijke gast, echter in de vakantie en met name in de zomer is het een drukte van belang met alle toeristen. Hotel de Baak Seaside is een van de weinige hotels in Noordwijk direct aan het strand.

De Baak Seaside - Highres-34

Solliciteren?

Lijkt het je leuk om het team van Meetings & Events te komen versterken? Solliciteer dan vandaag nog! Wij kijken uit naar je komst.