Leerling Kok

Heb jij altijd al op een landgoed willen werken? Dan zit je bij ons goed. Samen met de rest van het team verzorg jij het ontbijt, lunch en diner voor onze gasten.Door de weeks ontvangen wij veelal zakelijke groepen, zowel groot als klein. In het weekend vooral leisure gasten. Landgoed de Horst heeft de zilveren prijs mogen ontvangen voor Beste trainingslocatie van het jaar 2021!

Fulltime

38 uur per week

Opleiding

MBO

Werkervaring

N.v.t.

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Martijn Bavelaar, Chef kok, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Functieomschrijving

 dan ben en jij geschikt om onze nieuwe leerling of stagiair te worden.

Ons restaurant is klaar om jou verder te helpen in jouw ontwikkeling! Onder begeleiding van onze chef, een erkende leermeester, start jij jouw stage bij Landgoed de Horst. 

In onze keuken werken we met dagverse producten en hechte grote waarde aan de kwaliteit van het eten wat we bereiden. 

Het ontbijt en de lunch worden geserveerd in buffetvorm. Samen met je collega's maak je een assortiment aan gezond, maar ook lekker eten klaar. In de avond bereid je een drie gangendiner voor onze gasten. 

Functie eisen

Jij bent aan het studeren om in de keuken te staan. Waar je in je opleiding staat, maakt niet zoveel uit. 

Je bent op zoek naar een unieke leeromgeving. De keuken staat hier in directe verbinding met de keuken. Je ziet de ervaring van de gasten en zij zien jou ook. Dit moet je liggen. 

Jij wilt graag veel leren van onze chef en wacht niet alleen tot hij iets uitlegt, maar je stelt zelf ook actief vragen hoe je iets moet uitvoeren. 

Ook ben jij een doorzetter. Wij ontvangen door de weeks ruim 150 personen per dag voor de lunch of het diner. Er wordt gekookt in hoog tempo met behoud van kwaliteit. 

Als laatste voel jij je thuis in een a la carte omgeving, maar je kunt ook goed met banqueting uit de voeten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Op je verjaardag krijg je een bloemetje en de middag vrij. 

Je ontvangt reiskostenvergoeding en bedrijfskleding van de zaak.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. 

Jouw werkplek

Het team van Landgoed de Horst (bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, reserveringen, banqueting, housekeeping en hotelmanagement) zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat onze gasten, zakelijke gasten en onze leisure gast, zich thuis voelen. De collega's van Landgoed de Horst zorgen ervoor dat de gast zich thuis voelt!

Onze locatie heeft 12 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 leerruimtes en 114 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de weeks vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

Landgoed De Horst-8-1
Landgoed De Horst-47
Supervisor_restaurant

Solliciteren?