Leerling Kok

Heb jij altijd al op een landgoed willen werken? Dan zit je bij ons goed. Samen met de rest van het team verzorg jij het ontbijt, lunch en diner voor onze gasten.Door de weeks ontvangen wij veelal zakelijke groepen, zowel groot als klein. In het weekend vooral leisure gasten. Landgoed de Horst heeft de zilveren prijs mogen ontvangen voor Beste trainingslocatie van het jaar 2021!

Fulltime

38 uur per week

Opleiding

MBO

Werkervaring

N.v.t.

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Martijn Bavelaar, Chef kok, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Over de functie

Landgoed de Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk (samen Baak Hospitality) zijn leerlocaties van de Baak. De Baak is een opleidingsinstituut en is de plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht.

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen: Restaurant, Keuken, Receptie, Baak Boeking (commerciële team), Banqueting, Housekeeping en Hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun training. De collega's van Baak Hospitality zorgen ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt. Door persoonlijke aandacht maken wij het verschil!

Landgoed De Horst-26-1440

Werkzaamheden

Als jij…
• Een echte passie hebt voor koken
• In je toekomst wilt investeren, hard wil werken en leergierig bent
• Nieuwsgierig, serieus en een doorzetter bent
• Bij onverwachte gebeurtenissen ervoor zorgt dat jouw werk niet in de soep loopt
• Op zoek bent naar een unieke leerplek
• Je thuis voelt in een a la carte omgeving maar zeker ook met banqueting uit de voeten kan..........

... dan ben en jij geschikt om onze nieuwe leerling of stagiair te worden.
Wij werken in de keuken met dagverse producten van top leveranciers en hebben de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan. Met deze producten bereiden wij een heerlijk ontbijt, gezonde lunch en een verrassend drie gangen diner voor onze gasten.
Wij bieden naast een goede begeleiding door erkende leermeesters ook een bijzondere leeromgeving, waar je onderdeel bent van een gedreven en ervaren keukenbrigade. Je krijgt de kans om in een moderne keuken te werken met een team dat jou de kneepjes van het vak in de praktijk kan en wil leren.

Solliciteren?