Medewerker Audio Operations

Jij regelt graag de technische kant van een evenement of congres. En zorgt dat de gast goed van start kan met zijn of haar event. Of dit nu een klein scherm voor een directie betreft of een congreszaal gevuld voor 150 man? Dat maakt jou niet uit. Jij zorgt er voor dat alle lichten, geluid en schermen naar behoren functioneren.

Fulltime

38 uur per week
Flexibele werktijden

Horeca CAO schaal 6

Brutoloon tussen € 2.333,- en
€ 2.813,- obv 38 uur

Kernwoorden

Techneut, communicatief vaardig, gastgericht

Meer info?

Neem contact op met Anita Bons, Banquet Operations Manager, voor meer info over de vacature via 0343 - 556 455.

Functieomschrijving

Jij zorgt er voor dat een evenement, groot of klein, op technisch gebied vlekkeloos verloopt. Dit betekent dat jij er o.a. voor zorgt dat schermen goed werken, de audio het overal doet en de lichten in de congreszaal goed functioneren. Jij bent op dit gebied het eerste aanspreekpunt voor de gast en begeleidt ze op de dag zelf zodat iedereen succesvol kan starten. Is iedereen eenmaal goed opgestart dan ben jij beschikbaar als technisch assistent.

Verder houd jij je bezig met voorbereidende werkzaamheden, het onderhouden en klaarzetten van al het audio visuele materiaal en onderhoud je goed contact met je collega's om er voor te zorgen dat alle werkzaamheden op ons landgoed om de gasten heen goed verloopt. 

Functie eisen

Je ziet mogelijkheden en laat je niet uit het veld slaan door grote aantallen. Wij zoeken een creatieve teamplayer die adequaat weet in te spelen op de onverwachte wendingen van de dag en je weet je zelfstandig staande te houden binnen het team. Hierin maak je een oprechte verbinding met zowel de gast als je collega’s waarmee je deze weet te inspireren. 

Dit is niet jouw eerste baan in de audiovisuele wereld en je hebt de nodige kennis van en affiniteit met audiovisuele apparatuur en IT.

Daarnaast ben je representatief, communicatief en sociaal vaardig. Je vindt het leuk om goede resultaten te leveren en bent tevreden wanneer de gast een goede dag heeft gehad op ons landgoed. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar en helpen elkaar verder. Het brutoloon ligt tussen de € 2.333,- en € 2.813,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 6).

Je ontvangt reiskostenvergoeding en bedrijfskleding van de zaak.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. 

Dit wordt jouw werkplek

Jouw standplaats is Landgoed de Horst in Driebergen. 
_DSC2350_small

Landgoed de Horst

Het Landgoed ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben zelfs een groot stuk eigen bos. Vergaderen met collega's? Bespreek de zaken eens tijdens een rondje bos. In Driebergen hebben wij ruim 30 vergaderruimtes, 113 hotelkamers en een grote congreszaal, theater Maitland. We ontvangen hier doordeweeks zakelijke groepen van 4 tot 150 personen en in de vakanties en in het weekend toeristen.  

as-destaatvanleiderschap-web_024__DSC8300

"Mijn eerste grote congres in Maitland organiseren vond ik zo leuk! De gasten ontvangen, een succesvol congres neerzetten en vervolgens evalueren. Ik gun mijn opvolger ook zo'n succes!"

Jessica
Huidige Banquet Sales Manager

Enthousiast? Laat het ons weten!