Meeting & Event Zalenzetter
Medewerker Banqueting

Jij komt een zaal binnen en ziet het direct: de tafels staan netjes opgesteld, pennen op voorraad en alles staat er goed bij. Dat is het oog van een Medewerker Banqueting. Zo iemand zoeken we op ons landgoed. Lees verder voor meer info over de vacature.

Fulltime of parttime

38 uur per week/
5 dagen per week

Horeca CAO

Brutoloon tussen de € 1.973,- en € 2.310,- per maand

Kernwoorden

Gastvrij, flexibel, enthousiast en een doener

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Werkzaamheden

Jij vindt het leuk om onze zalen gereed te maken voor onze gasten. Welke gasten komen er morgen? Hoe moet de zaal er uit zien? Welke opstelling en welke materialen zijn er nodig? Dit zijn vragen die iedere dag door jouw hoofd gaan als Medewerker Banqueting. 

Jij zorgt dat alle zalen voorzien zijn van voldoende materiaal en alle koffiebuffetten in op het landgoed bijgevuld en schoon zijn. Zo kunnen onze gasten probleemloos aan de slag wanneer zij aankomen. 

Daarnaast verricht je kleine reparaties en vervang je een lamp wanneer dit nodig  is.

Functie eisen

Jij hebt een gastvrij karakter met een oog voor hospitality. Jij vindt het leuk om te zorgen dat onze gasten het aan niets ontbreekt. 

Heb je een goed idee? Dan laat je dit weten aan je leidinggevende. Wij staan open voor jouw mening en waarderen het als je meedenkt in de operatie. 

Je werkt goed in zowel team als zelfstandig. Je kan goed onder druk werken. Sommige dagen kan er veel werk tegelijk zijn, terwijl het op andere dagen weer rustiger is. 

Als laatste heb je een representatieve uitstraling.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Dit is ook de reden dat wij met jou in gesprek gaan hoeveel uur je per week wilt werken. Onze voorkeur gaat wel uit naar fulltime. Het brutoloon ligt tussen de € 1.973,- en €2.310,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 3-4, afhankelijk van ervaring en leeftijd).

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en optionele deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Jouw werkplek

Het team van Landgoed de Horst (bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, reserveringen, banqueting, housekeeping en hotelmanagement) zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat onze gasten, zakelijke gasten en onze leisure gast, zich thuis voelen. De collega's van Landgoed de Horst zorgen ervoor dat de gast zich thuis voelt!

Onze locatie heeft 12 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 leerruimtes en 114 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de weeks vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

_DSC2350_small
Landgoed De Horst-6-1440
Landgoed De Horst-18-1440

Solliciteren?