Medewerker Ontbijt/Lunch

Wij zijn op zoek naar een medewerker die onze gasten tijdens het ontbijt en de lunch in de watten legt. Je hebt een “handson mentaliteit” met gevoel voor persoonlijke service en oog voor detail. Jij geeft onze gasten een welkom gevoel.

Fulltime of parttime

Uren in overleg

Opleiding

MBO

Werkervaring

2 - 5 jaar

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Over de functie

Landgoed de Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk (samen Baak Hospitality) zijn leerlocaties van de Baak. De Baak is een opleidingsinstituut en is de plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht.

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen: Restaurant, Keuken, Receptie, Baak Boeking (commerciële team), Banqueting, Housekeeping en Hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun training. De collega's van Baak Hospitality zorgen ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt. Door persoonlijke aandacht maken wij het verschil!

Landgoed De Horst-26-1440

Werkzaamheden

Het ontbijt en de lunch worden in buffetvorm gepresenteerd. Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het ontbijt en de lunch in ons restaurant.
Wij zoeken een creatieve en vrolijke collega die er voor zorgt dat onze gasten iedere dag weer verrast worden met een heerlijk ontbijt- en lunchbuffet en de stralende lach die jij met je meebrengt.

Functie eisen

  • Je hebt ervaring met ontbijtdiensten en lunches
  • Je bent een ochtendmens en hebt geen problemen met vroeg uit de veren komen
  • Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel
  • Je bent creatief
  • Je bent energiek en hebt gevoel voor humor
  • Je spreekt zowel Nederlands als Engels (een eventuele derde taal zou geweldig zijn)
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent ook een echte teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris conform Horeca CAO.

Solliciteren?