Operationeel Event Manager

Heb jij een oog voor hospitality en wil jij je graag inzetten om voor onze gasten een geweldig event neer te zetten? En jij vindt het leuk om mee te draaien op de werkvloer tijdens event of in het restaurant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent verantwoordelijk voor het goed verlopen van events op Landgoed de Horst. Ben jij een ster in plannen en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Lees dan meer over jouw toekomstige baan.

Fulltime

38 uur per week/
5 dagen per week

Horeca CAO schaal 6

Brutoloon tussen de € 2.287,- en € 2.758,- per maand

Kernwoorden

Gastvrij, flexibel, samenwerken, proactief

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Werkzaamheden

Jij zorgt er vanaf de werkvloer voor dat alle events in auditorium Maitland goed verlopen. Jouw collega's van de afdeling reserveringen hebben het voorbereidende traject gedaan en vandaag komt de gast naar onze locatie. Jij weet waar je aan toe bent en wat er geregeld moet worden. Aan jou om de dag in goede banen te laten verlopen.  Maitland heeft een capaciteit met 275 zitplaatsen en hier worden regelmatig (meerdaagse) congressen georganiseerd. Maar bijvoorbeeld ook walking dinners of andere feesten. Bij goed weer biedt het terrein rondom Maitland nog meer mogelijkheden om het event uit te breiden. Dit is wat de baan extra uitdagend maakt.

Voorafgaand aan een event check jij of alles klaar staat en goed geregeld is. Indien nodig help je zelf ook mee met de op- en afbouw van het event. Op de dag van het event ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten. Jij zorgt er voor dat het event soepel verloopt en eventuele problemen los jij zo snel mogelijk op.

Dit maakt dat je veel samenwerkt met mensen van andere afdelingen zoals het restaurant, audio visueel en banqueting. Jouw werkdag start altijd met het doornemen van de planning voor die dag. Zijn er een dag geen events? Dan draai je de shift mee in het restaurant.

Functie eisen

Jij hebt al een aantal jaar ervaring in het vak en bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. 

Jij hebt ervaring met het begeleiden van zowel grote als kleine events en weet waar nodig aan de touwtjes te trekken om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Op de dag van een event stuur jij o.a. medewerkers van het restaurant in Maitland aan. Enige leidinggevende ervaring is dus wel gewenst. 

Jij schrikt er niet voor terug om daadkrachtig op te treden, hebt oog voor verbeteringen van de processen en denkt oplossingsgericht. 

Jij  houdt van afwisseling. De ene dag ben je druk met een event in goede banen leiden. De volgende dag zijn er geen grote events en draai je mee in het restaurant om daar alles goed te laten verlopen. Juist die afwisseling trekt je aan. 

De meeste events vinden door de week plaats. Met enige regelmaat is dit ook in het weekend. De werkuren zijn hierdoor wisselend; door de week, in de avond en in het weekend. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Wij verbinden je graag direct een jaar aan ons. Onze voorkeur gaat uit naar fulltime. Het brutoloon ligt tussen de € 2.287,- en €2.758,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 6).

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en optionele deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Jouw werkplek

Het team van Landgoed de Horst (bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, reserveringen, banqueting, housekeeping en hotelmanagement) zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat onze gasten, zakelijke gasten en onze leisure gast, zich thuis voelen. De collega's van Landgoed de Horst zorgen ervoor dat de gast zich thuis voelt!

Onze locatie heeft 12 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 leerruimtes en 114 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de week vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

maitland-binnen
Landgoed De Horst - lowres-15
Landgoed De Horst-18-1440

Solliciteren?