Restaurant & Bar Medewerker

Heb jij een oog voor hospitality en wil jij met jouw inzet het verblijf van onze gasten echt bijzonder maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een allround F&B topper om ons team te versterken. Onze voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega die fulltime (5 dagen) beschikbaar is. Wij werken in een wisselend rooster.

Fulltime

38 uur per week/
5 dagen per week

Horeca CAO schaal 4

Brutoloon tussen de € 2.279,- en € 2.617,- per maand

Kernwoorden

Gastvrij, flexibel, enthousiast en vrolijk

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Werkzaamheden

In het restaurant ben jij aanspreekpunt voor onze gasten en heet hen welkom in ons restaurant. Jij vindt het leuk om het onze gasten naar de zin te maken en goede service te bieden waardoor hun verblijf nog aangenamer wordt. Samen met jouw collega's zorg je er voor dat onze ontbijt- en lunchbuffetten goed georganiseerd verlopen. Je zorgt dat er voldoende glaswerk en servies is en ruimt dit ook af van de tafels. Het diner serveer je uit aan de tafels.

Afwisselend met je collega's draai je ook bardiensten in ons restaurant.

Naast het restaurant ben je ook aanwezig in onze banquet zalen. Hier zorg je dat de zalen er netjes uit zien en onze gasten zich welkom voelen.

Ook loop jij regelmatig door het hotel heen om onze koffie automaten bij te vullen. Je zorgt dat alles er netjes en representatief uit ziet. Bij de koffieautomaten hebben wij vers fruit, koekjes, noten en chocola staan voor onze gasten. Dit vul jij ook bij wanneer het op is.

Functie eisen

Dit is niet jouw eerste functie in een restaurant. Je hebt in het verleden al wat ervaring op gedaan en weet wat je kunt verwachten.

Belangrijk is dat je enthousiast en representatief bent. Je hebt er zin in. En je hebt oog voor detail.

Heb je een goed idee? Laat het je leidinggevende dan weten! Wij staan open voor jouw initiatief. 

We verwachten van je dat je goede mondelinge en schriftelijke kennis hebt van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur heb je een afgeronde horeca opleiding  (BBL/BOL niveau 3 of 4).

Samen met je collega's draai je wisseldiensten in het restaurant. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Dit is ook de reden dat wij met jou in gesprek gaan hoeveel uur je per week wilt werken. Onze voorkeur gaat wel uit naar fulltime. Het brutoloon ligt tussen de € 2.279,- en €2.617,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 4).

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Jouw werkplek

Het team van Landgoed de Horst (bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, reserveringen, banqueting, housekeeping en hotelmanagement) zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat onze gasten, zakelijke gasten en onze leisure gast, zich thuis voelen. De collega's van Landgoed de Horst zorgen ervoor dat de gast zich thuis voelt!

Onze locatie heeft 23 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 leerruimtes en 113 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de weeks vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

Landgoed De Horst-8-1
Landgoed De Horst-47
Landgoed De Horst-18-1440

Solliciteren?