Supervisor Restaurant

Onze gasten komen voor zaken of plezier naar ons landgoed. In de pauzes hebben zij een moment om te ontspannen met lekker eten, een drankje of een lunchbuffet. En dat niet alleen in het restaurant, maar verspreid over het hele landgoed! Jij zorgt er voor dat dit alles soepeltjes verloopt. Iedere gast heeft een lekker drankje wanneer daar behoefte aan is.

Fulltime

38 uur per week
Flexibele werktijden

Horeca CAO schaal 6

Brutoloon tussen € 2.333,- en
€ 2.813,- obv 38 uur

Kernwoorden

Gastvrij, leidinggevend, hands on mentaliteit

Meer info?

Neem contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, voor meer info over de vacature via 0343 - 556 455.

Functieomschrijving

Ons landgoed is ruim 12 hectare groot. In alle gebouwen is het mogelijk om een hapje of drankje te nuttigen, maar we hebben slechts 1 uitgifte punt. Dit betekent dat wij ons eten en drinken over het landgoed moeten verplaatsen. Dit is iedere dag weer een logistieke uitdaging waar jij verantwoordelijk voor de juiste planning bent. Niet de hele dag binnen zitten, maar overal op het landgoed tegelijk zijn. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is.

Functie eisen

Als supervisor van het restaurant zie jij wat er in de processen en organisatie verbeterd kan worden. Je ziet kansen en denkt oplossingsgericht. Je neemt het voortouw in de operatie en weet jij medecollega's te stimuleren. Jij hebt al wat leidinggevende ervaring bij voorkeur in een hotel/restaurant met banquet faciliteiten. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Het brutoloon ligt tussen de € 2.333,- en € 2.813,- obv 38-urige werkweek (Horeca CAO, schaal 6).

Je ontvangt reiskostenvergoeding en bedrijfskleding van de zaak.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij onze zuster onderneming de Baak tot de mogelijkheden.

Dit wordt jouw werkplek

Jouw standplaats is Landgoed de Horst in Driebergen. 
_DSC2350_small

Landgoed de Horst

Het Landgoed ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben zelfs een groot stuk eigen bos. Vergaderen met collega's? Bespreek de zaken eens tijdens een rondje bos. In Driebergen hebben wij ruim 30 vergaderruimtes, 113 hotelkamers en een grote congreszaal, theater Maitland. We ontvangen hier doordeweeks zakelijke groepen van 4 tot 150 personen en in de vakanties en in het weekend toeristen.  

Landgoed De Horst-8-1

"Het werk in het restaurant en op het Landgoed is afwisselend, uitdagend en heel gezellig. Met de collega's maar ook met de gasten. Samen zetten wij ons in dat hun verblijf zo goed mogelijk verloopt."

Simone, Supervisor Restaurant

Enthousiast? Laat het ons weten!