Zelfstandig werkend kok

Ja! Wij hebben een top vacature in onze keuken; wij zoeken een creatieve Zelfstandig werkend kok die onze gasten de lekkerste gerechten voor gaat schotelen. Landgoed de Horst ligt centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en hebben een (h)eerlijk foodconcept. Wij serveren gezonde, maar ook lekkere gerechten met een lichte voorkeur naar de vis en vegan richting. Onze keuken heeft een open verbinding met het restaurant. Dat is nog eens bijzonder koken!

Fulltime

38 uur per week, 5 dagen per week in 7 daagse cyclus

Horeca CAO schaal 5

Brutoloon tussen de € 2.093,41,- en € 2.501,82,-

Kernwoorden

Energiek, creatief, kritisch en teamplayer

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Martijn Bavelaar, Chef kok, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Functieomschrijving

Je komt te werken in ons gezellige keukenteam. In afwisselende diensten draai je zelfstandig het ontbijt, lunch of diner. Het ontbijt en de lunch worden dagelijks in buffetvorm geserveerd. Het diner is een dagelijks wisselend driegangen menu met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch en wordt uitgeserveerd.
Dagverse producten hechten wij veel waarde aan. Jij draait mee met dit concept en mag input geven op de menu’s. Hier komt het creatieve stukje om de hoek kijken. Ook houd jij je bezig met de coördinatie van de uitvoering van werkzaamheden tijdens een shift en begeleid je leerlingen en/of stagiaires.
Daarnaast waak jij er voor dat de kwaliteit en de service ten alle tijden gewaarborgd is en onderhoud je de keuken en werkomgeving zodat voldoet aan de HACCP/hygiëne.

Functie eisen

Wij verwachten van jou dat je een afgeronde koks-opleiding hebt op minimaal BBL niveau 3 en je hebt ervaring in de a la carte keuken. Je hebt een creatieve mindset en vindt het leuk om mee te denken over bijzondere of unieke gerechten die aansluiten bij ons foodconcept en hotel.

Belangrijk is ook dat je affiniteit hebt met onze werkwijze in de keuken. Wij kiezen bij voorkeur voor biologische en dagverse producten. Als ze ook nog eens streek- of seizoensgebonden zijn dan is dat een extra plus. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, samen met het concept om gezonde en lekkere voeding aan onze gasten voor te schotelen. Dit moet je liggen.

Uiteraard ben je verder ook representatief en gastgericht, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je oog voor detail. We willen wel dat het gerecht op het bord er aantrekkelijk uit ziet voor de gast. Aan jou deze taak.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. Op je verjaardag krijg je de middag vrij. Het brutoloon is marktconform, Horeca CAO schaal 5 (brutoloon tussen de € 2.093,41 en € 2.501,82 obv 38 uur/week). Je werkt 5 dagen per week in een cyclus van 7 dagen. Je ontvangt reiskostenvergoeding en bedrijfskleding van de zaak.

Extra: werk je op je verjaardag, dan krijg je de middag van ons vrij. 

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. Daarnaast behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.

Jouw werkplek

Het team van Landgoed de Horst (bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, reserveringen, banqueting, housekeeping en hotelmanagement) zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat onze gasten, zakelijke gasten en onze leisure gast, zich thuis voelen. De collega's van Landgoed de Horst zorgen ervoor dat de gast zich thuis voelt!

Onze locatie heeft 12 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 leerruimtes en 114 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de weeks vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

Landgoed De Horst-8-1
Landgoed De Horst-47
Supervisor_restaurant

Solliciteren?