Zomer arrangement

Deze zomer kom je helemaal tot rust in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug vind je Landgoed de Horst, midden in het bos, in Driebergen. Met ons Zomer arrangement in het bos geniet jij binnenkort van alle flora en fauna die het bos te bieden heeft.

Boek het Zomer arrangement

Zomer arrangement

Het Zomer arrangement is beschikbaar vanaf € 239,00 per kamer (2 personen), excl. toeslagen en bestaat uit:

2x Overnachting

Overnacht in één van onze prachtige hotelkamers met direct uitzicht op het bos.

2x Ontbijtbuffet

Ons ontbijtbuffet bestaat uit een rijkelijk en gezond buffet. Voor ieder wat wils.

Driegangendiner

Een heerlijk diner op de dag van aankomst in ons restaurant.

Landgoed De Horst - lowres-34

Overnachten op Landgoed de Horst

Wakker worden met uitzicht op de bossen. Vanuit je kamer loop of fiets je direct het bos in.

In de kamers ontvouwt zich vanaf het moment dat de deur opengaat een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of muziek. Ontdek het zelf. Maar ook buiten de kamer gebeurd er van alles. Zie het bos wakker worden na haar winterslaap en geniet van de ontluikende bomen en planten. 

Op Landgoed de Horst vind je diverse gebouwen met ieder hun eigen historie, maak hier zeker even een wandelingetje langs als je bij ons verblijft.

Je auto parkeer je gratis op ons eigen terrein. Ook is er een overdekte fietsenstalling met laadpunten voor e-bikes. 

 

Tweepersoonskamer

Jij overnacht in een Roomy Double. Deze tweepersoonskamers zijn gerealiseerd in een kleinschalig belevingshotel dat we Eb & Vloed hebben genoemd. Eb & Vloed is een losstaand pand op ons terrein. Zo slaap je ergens anders dan waar je eet.

Elke hotelkamer vertelt een eigen, spannend verhaal met behulp van beeldende kunst, fotografie of muziek. De hotelkamers zijn voorzien van een open badkamer met douche of bad, gratis wifi, televisie, waterkoker en een föhn. 

De architectuur van deze kamers is gericht op de connectie met het bos. In welke kamer je ook verblijft, je hebt altijd uitzicht op het bos.

Landgoed De Horst -52
Bosrijke omgeving

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechte Heuvelrug heeft niet alleen een mooie natuur, maar ook een levendige cultuur. 

Zo zijn verspreid over het landgoed diverse kunstprojecten te zien. Ga jij op zoek naar alle kunst? 

Of bezoek één van de dorpjes of kastelen in de regio. Onze receptie helpt je graag verder met jouw ontdekkingstocht in de regio. Of kies juist voor de stad Utrecht.  Wil je graag op de fiets de regio verkennen? Deze zijn te huur bij de receptie. Uiteraard beschikt onze locatie ook over diverse laadpunten voor e-bikes. 

Landgoed De Horst - lowres-4-1
Landgoed De Horst-2
Landgoed De Horst - lowres- landhuis (5)

Boek het Zomer arrangement

Wil jij deze zomer heerlijk genieten van de natuur van de Utrechtse Heuvelrug? Boek dan vandaag nog ons Zomer arrangement in het bos.

Boek het arrangement