Leerling of Stagiair Gastvrouw/Gastheer

Ben je op zoek naar een toffe baan op een groot landgoed? Wij zijn op zoek naar leerling/stagiair voor ons leuke restaurant team. Ervaring niet vereist, enthousiasme voor het vak wel. Lijkt het je leuk? Kom dan een keer bij ons langs.

Stage

38 uur per week

Opleiding

MBO

Stagevergoeding

€ 500,- / maand

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Werkzaamheden

Samen met jouw collega's sta jij in het restaurant van Landgoed de Horst in Driebergen. In wisseldiensten verzorg jij in de ochtend het restaurant tijdens ontbijt, lunch, borrel of het diner. 

Daarnaast verzorg jij ook onze lounges. Jij zorgt dat er altijd voldoende koffie, thee, glazen en vers fruit aanwezig is. Afwisselend met je collega's sta je ook achter de bar. 

Je werkt voornamelijk vanuit het restaurant, maar je bent ook regelmatig in onze leerruimtes te vinden om bijvoorbeeld een break te serveren.

Dit alles doe je samen met een collega en je rapporteert aan de Restaurant Manager. 

Functie eisen

Jij bent vooral iemand die graag aan de slag wilt gaan. Stilzitten is niks voor jou. Je bent actief en enthousiast. Je wilt onze gasten echt ontzorgen. Het geeft niet als je nog geen ervaring hebt. Wij helpen je daar mee. Zolang je maar enthousiast bent om het werk te leren.

Onze gasten bieden we het beste. Wij gaan er daarom vanuit dat je er representatief uit ziet en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Het beheersen van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal is hier onderdeel van. 

Heb jij ook nog eens een oog voor detail? Dan zul je hier helemaal op je plek zijn. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar. 

Je ontvangt reiskostenvergoeding (vanaf jouw voordeur tot locatie) en bedrijfskleding van de zaak. Op je verjaardag krijg je van ons een bloemetje en de middag vrij. Daarnaast hebben wij een leasefietsplan en deelname aan de gezonde bedrijfslunch.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. De e-learnings variëren van Spaans voor beginners tot persoonlijke effectiviteit. 

Jouw werkplek

Het team van Landgoed de Horst (bestaande uit de afdelingen restaurant, keuken, receptie, reserveringen, banqueting, housekeeping en hotelmanagement) zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat onze gasten, zakelijke gasten en onze leisure gast, zich thuis voelen. De collega's van Landgoed de Horst zorgen ervoor dat de gast zich thuis voelt!

Onze locatie heeft 23 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 leerruimtes en 113 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de weeks vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen. 

Landgoed De Horst-8-1
Landgoed De Horst-47
Supervisor_restaurant

Solliciteren?