Leerling of Stagiair Gastvrouw/Gastheer

Landgoed de Horst ligt op de grens van de mooi Utrechtse Heuvelrug, dicht bij de steden Utrecht en Amersfoort.Het landgoed beschikt over verschillende zalen en over een modulaire congreszaal. Hierdoor is er plek voor groepen van diverse omvang, van klein tot groot. Wij zijn niet alleen geschikt voor (zakelijke) groepen, maar hebben tevens 40 mooie hotelkamers waar wij graag gasten ontvangen die willen genieten van een heerlijk weekend er op uit.

Fulltime of parttime

Uren in overleg

Opleiding

Stage

Werkervaring

N.v.t.

Meer info?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Renée Valkenburg, Food & Beverage Manager, via het telefoonnummer 0343 – 556455.

Over de functie

Landgoed de Horst in Driebergen en de Baak Seaside in Noordwijk (samen Baak Hospitality) zijn leerlocaties van de Baak. De Baak is een opleidingsinstituut en is de plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht.

Het professionele team van Baak Hospitality bestaande uit de afdelingen: Restaurant, Keuken, Receptie, Baak Boeking (commerciële team), Banqueting, Housekeeping en Hotelmanagement zorgt voor een bijzondere sfeer en gastvrijheidsbeleving. Dagelijks dragen wij zorg voor ons serviceconcept, zodat de deelnemers van de opleidingen zich volledig kunnen concentreren op hun training. De collega's van Baak Hospitality zorgen ervoor dat de deelnemer zich thuis voelt. Door persoonlijke aandacht maken wij het verschil!

Landgoed De Horst-26-1440

Werkzaamheden

Als jij…
• Er helemaal voor gaat om onze gasten in de watten te leggen
• In je toekomst wilt investeren, hard wil werken en leergierig bent
• Nieuwsgierig, serieus en een doorzetter bent
• Bij onverwachte gebeurtenissen ervoor zorgt dat jouw werk niet in de soep loopt
• Op zoek bent naar een unieke leerplek...... dan ben en jij geschikt om onze nieuwe leerling of stagiair te worden.
Wij werken in de keuken met dagverse producten van top leveranciers en hebben de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan. Met deze producten bereiden wij een heerlijk ontbijt, gezonde lunch en een verrassend drie gangen diner voor onze gasten. Ons restaurant team zorgt er voor dat onze gasten kunnen genieten van alle heerlijkheden. Diner in het bos, borrel in de kruidentuin, walking dinner in het theater, dit alles hebben wij jou te bieden.
Wij bieden naast een goede begeleiding door erkende leermeesters ook een bijzondere leeromgeving, waar je onderdeel bent van een gedreven en ervaren hospitality team. Je krijgt de kans om met leuke collega's samen te werken in een team dat jou de kneepjes van het vak in de praktijk kan en wil leren.

Solliciteren?