Bijzondere vergaderlocaties in Nederland

Een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Nederland. Kom het zelf ontdekken. Vraag een offerte of een rondleiding aan en wie weet is jouw volgende vergadering op Landgoed de Horst.

Bijzondere vergaderlocatie in Nederland

Zelfs als je op kantoor over een vergaderruimte beschikt, is het een goed idee om je meetings van tijd tot tijd buiten het kantoor te houden. Het verhoogt de creativiteit en inspiratie van de groep, en geeft tegelijkertijd een stimulans aan de concentratie van de deelnemers, wat leidt tot effectievere vergaderingen. Een van de beste manieren om het beste uit deelnemers te halen, is om te vergaderen in een bijzondere vergaderruimte. 

Er zijn talloze unieke vergaderlocaties in Nederland: van bijzondere vergaderlocaties in de natuur tot inspirerende vergaderruimtes midden in de stad.
Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de natuur? Dan hoef je niet verder te zoeken dan Landgoed de Horst in Driebergen-Rijsenburg. Een prachtig hotel in de natuur met ruime vergaderzalen.

Ontsnap naar een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Nederland

Vergaderen in een inspirerende vergaderruimte begint bij Landgoed de Horst. In het midden van het land vind je er de meest inspirerende vergaderlocaties, waaronder de perfecte match voor jouw creatieve brainstormsessie, het maandelijkse managementoverleg of een training op maat.

Wij zijn trots op onze uitstekende vergadermogelijkheden en onze flexibele zaalindelingen voor grote en kleinere groepen. Elke ruimte kan naar wens aangepast worden. Of het nu voor een werklunch, vergadering of training is, wij kunnen de perfecte vergaderzaal voor verzorgen. Met een divers aanbod aan conferentie- en vergaderzalen wordt je vergadering gegarandeerd in stijl gehouden.

Wij zijn trots op onze uitstekende vergadermogelijkheden en onze flexibele zaalindelingen voor grote en kleinere groepen. Elke ruimte kan naar wens aangepast worden. Of het nu voor een werklunch, vergadering of training is, wij kunnen de perfecte vergaderzaal voor verzorgen. Met een divers aanbod aan conferentie- en vergaderzalen wordt je vergadering gegarandeerd in stijl gehouden.

Landgoed de Horst, een bijzondere vergaderlocatie met hotel, dat gratis parkeren en wifi aanbiedt aan alle deelnemers, heeft een reeks luxueuze zalen met uitstekende voorzieningen en uitrusting, om vergaderingen van allerlei groepen in stijl te kunnen houden. Al onze ruimtes hebben namelijk een uniek thema, drie voorbeelden van onze inspirerende vergaderruimtes zijn:

  1. Vergaderruimte Mevrouw. Een unieke vergaderlocatie in het landhuis met allerlei kunstobjecten van jurken
  2. De kinderkamer van Landgoed de Horst heeft een oude pingpongtafel als vergadertafel en een bijzondere basketbalvloer.
  3. Natuurlijk kun je ook vergaderen in onze directie vergaderruimte, een unieke vergaderzaal met grote, statige stoelen.
mijnheer

Inspirerende vergaderruimtes waar iedereen zich thuis zal voelen

Alles wordt voor je geregeld. Wij hebben ervaring met het organiseren van allerlei seminars, vergaderingen, evenementen en zullen ervoor zorgen dat je vergadering een succes wordt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de technische opzet van de vergadering, de catering of andere voorzieningen. Dankzij de speciale vergaderarrangementen wordt alles volledig verzorgd.
Dit betekent dat men alleen maar hoeft te verschijnen en plaats te nemen. Wij verzorgen de rest. Ongeacht wat je nodig hebt, ons team staat klaar om je te helpen met de vereiste technische voorzieningen. In iedere ruimte zijn standaard vergaderitems aanwezig zoals flip-overs, pennen en kladblokjes.  Uiteraard kunt u gratis gebruik maken van koffie, thee, healthy items en vers fruit.  Heb je andere zaken, zoals een projectoren, een printer of microfoons nodig? Dan horen wij dat graag, zodat wij volledig kunnen ontzorgen, zowel vóór als tijdens de meeting.

Buiten de gebruikelijke werkplek vergaderen is een logische beslissing

Vergaderen in een nieuwe omgeving verhoogt de concentratie en creativiteit. Dit komt doordat een nieuwe omgeving men triggert. Wat de meeste mensen denken, is dat al die nieuwe prikkels de concentratie alleen maar wegnemen, maar niets is minder waar. Deze nieuwe prikkels verscherpen je zintuigen en verbeteren je concentratievermogen. Vergaderen in de natuur is absoluut een aanrader!

Onze unieke vergaderzalen variëren van kleine vergaderzalen tot grote conferentiecentra.

De gewenste opstelling van tafels en stoelen kan vanzelfsprekend opgegeven worden bij reservering.

Landgoed De Horst-21-1440-856
Landgoed De Horst-30-1440

Bijzondere vergaderlocaties in de natuur

Wij bieden een keur aan betaalbare vergaderzalen in een van de meest bijzondere vergaderlocaties in de natuur. Landgoed de Horst biedt niet alleen uitzonderlijke vergaderruimtes in stijl, maar ook gratis parkeergelegenheid, douchefaciliteiten, de mogelijkheid om te overnachten in de natuur, een grote ontspanningsruimte en dat op een locatie midden in het bos. Zodat jullie tijdens of na de vergadering een rondje door het bos kunnen wandelen om te genieten van de oude historie.
Vanzelfsprekend kun je bij Landgoed de Horst je meeting uitbreiden met diverse Food & Beverage mogelijkheden zoals een heerlijke borrel, een uitgebreid diner, een lichte of juist stevige lunch, en diverse hapjes en drankjes.

Wij bieden overnachtingsmogelijkheden voor een meerdaagse vergadering

Landgoed de Horst biedt een verbluffende selectie van zalen in het centrum van het land. Elke inspirerende vergaderruimte heeft zijn eigen unieke eigenschappen en elementen, ondersteund door een uitstekend in-house team én uitgebreide cateringmogelijkheden.

Vergaderen en overnachten nabij Utrecht? Dat kan bij Landgoed de Horst. Gelegen in Driebergen-Rijsenburg in het hart van de provincie Utrecht zijn onze stijlvolle vergaderzalen en bijzondere congreslocatie in Nederland gemakkelijk te bereiken dankzij de vele verbindingen, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Onze zalen zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Neem vandaag nog contact op met ons team om je volgende zakelijke bijeenkomst te boeken.

Wat is de meest unieke vergaderlocatie waar je kunt overnachten?

Landgoed de Horst in Driebergen-Rijsenburg is al jaren een favoriete bestemming voor bedrijfsleiders en organisatoren van evenementen die op zoek zijn naar inspirerende vergaderzalen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Zodra we al je informatie en wensen hebben ontvangen, helpen we je de perfecte zaal voor je volgende vergadering of conferentie te vinden en te boeken.

Eb & Vloed

Vraag een offerte aan

Leuk dat je overweegt om je training of vergadering op ons landgoed te organiseren. We denken graag met je mee en vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden voor jouw training of vergadering. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen